Dediğim gibi sitede yeniyim.
Çelik comak üstad yatırım stratejisi hakkında birşeyler yazmak ve sizden yorum almak istiyorum.
Sitede yeniyim ama bistte çok da yeni sayılmam. Ucundan acık çizimleri öğreniyorum. Yaklaşık ağustostan beridir birşeyler oluyor hep terse düşüyorum. Gidecek hisseleri az çok tahmin ediyorum ama gel gelelim o vakit ben içinde olamıyorum. Ya da gitmesini beklediğim ama gitmeyen hissede stop koymadan 5 hafta bekleyip yaklaşık %20 zarar edebiliyorum o kadar da becerikliyim.. :(
Gecenin bu saatinde strateji oluşturma ya da birşeyleri düzeltme adına (ki bir süredir arayış içindeyim) nasıl davranacağımı sapıtmış durumumu nasıl düzeltebileceğim konusunu araştırıyorum.
Kısaca birkaç örnek verecek olursam: gübre, ben bayrak flamasını çizdim 30. Gün kırıp benim çizdiğim flamanım da üzerine gitti. Ben alamadım. Doas, baktım baktım baktııım. 17 den 34 e geldi alamadım. Katmr de keza bölünmeden önceydi 250 300 lira falan alıp kaçtım galiba öyle bir şeydi. Son zamanlarda pgsus küçük bir flama çarptı gözüme çizdim ama alamadım. 63 leeden 72 dedim 75 yaptı. Arçelik 28 lerden 32 yaptı. Son olarak da otkar 225 den döndü ben 221 civarı bekliyordum geldiği son nokta 260...
Bunlar son zamandaki kısalar. Ben açıkçası ne yapacağımı sapıttım..
Sizce nasıl bir davranış eğiliminde olamam gerekli? Bana yardımcı olur musunuz?