Şuan yapısal reformlar yapıldı diyelim. A dan Z ye atananlar RTE nin arzusu dışında karar verebilir mi adım atabilir mi. Hakim önünde CHP li HDP li biriyle AKP li birinin davası ne şekilde biter.
Printable View
PCR testinin zorunlu olmamasının bence sebebi döviz açığı. Bir test maliyeti 5-6 dolardan aşağı değildir.
Adamlar kac kere soylediler.Artik Sicak para istemiyoruz..Adeta gelenide dovecegiz dediler....
Bu konuda iktidarin tutumunu destekliyorum..ister borsa 5 yil daha 2.2-$ kirmasin..
Yabanci gelse getirdigini kat kat fazlasini geri goturuyor....
Dovizini zirveden bozdur, diplerden borsayi topla...Sonra borsayi zirvelerden sat dovizini diplerden tekrar topla...Sonra ayni donguyu tekrar tekrar yap...
Yabanci Ulkeye 10 milyar soksun.... 6-7 yil sonra parasini 20 milyar yapip ciksin... Bu durumda benim ulkemin yatirimcisinin %90 kaybediyor.....
Artik aci gerceklerle yasamayi ogrenmeliyiz...ister dolari 3 tl indiren, borsayi 10-$ dolara cikartan yeni bir iktidar gelsin ulke istikrarli ve devamli dis ticaret fazlasi veren bir ekonomik modele gecmeyi basarmadigi surece kaderi asla degismez....olacak tek sey gecici bir sahte refah doneminden sonra tekrar kriz, sefalet ve kaos..
İktidar sıcak para gelmeyeceğini bildiği için istemiyorum diyor. Cocuğu olmayanın zaten cocuk sevmiyorum demesine benziyor.
Düne kadar yatırım yapın , bizim ülkemiz ucuz deniyordu. Asgari ücret 350 dolar deniyordu. Haa yarın sabah sıcak para gelsin , çok istiyoruz derlerse şaşıran olur mu? Sanmıyorum .
Yabancının doları yüksekten bozmasına izin verme,Doları dengede tut. Borsadaki şirketleri bedava hale getirme, yatırımcını koru. Elini tutan yok. Devletler zaten bunu yapıyor.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıcak para illa geleceğim diyor.
https://haberglobal.com.tr/ekonomi/y...urdurdu-148577
Pardon artık rapor bile yayınlamıyorlarmış.
Ağalar
Bu sayfa şu anda çalışmıyor
www.hisse.net şu anda bu isteği işleyemiyor.
HTTP ERROR 500
bugun bu uyarı çok geldi bana. Belki bağlantımla ilgili ama microsoft egde girince yapıyor. Normalde hep ordan giriyodum :Sad: belki benim bağlantıyla ilgilidir. Yinede bilgi vermek istedim.
Bizdeki parasızlık iyice ayyuka çıktı test yapılmaması bu serbestlikte intihar. Mantık ölen ölsün kalan sağlar bizimdir