Bıktık artık hergün fışkırtarak açılıştan, bari bi gün soluklan yahu pala
Printable View
Bıktık artık hergün fışkırtarak açılıştan, bari bi gün soluklan yahu pala
Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
·
1d
SBERBANK ÇEKİLİYOR
Rusya'nın en büyük bankası Sberbank’tan yapılan açıklamada, Avrupa’daki şubelerinde “olağanüstü†bir nakit çıkışının olduğu belirtildi
Çalışanlarına ve şubelerine yönelik tehditlerin de yaşandığı belirtilen açıklamada,Avrupa'dan çekilme kararı aldığı bildirildi
batı fitili kendi çakıyor. bütün dünya putine yükleniyor.
şeytan bizim çocuklar iyi iş çıkarıyor diyor bu işlere (100 yıl önce emekli olmuştu zaten. tatilini de havaide yapıyordur zannımca)
:evil:
putin reis burayı okuduğunu biliyorum. haklısın ya da haksızsın diyemem ama 10 bin TL portföyüm var. kârdan %10 veririm bu gerginliğe son ver artık.
TAVHL %+5 yapsa fena olmaz gibi..
_5 daha uygun
thy ile piyasa manipüle et. endeks mühendisliği yap. 1 dk da 120 puan yukarı at.
Ben ortada bir savaş olduğunu düşünmüyorum, dolayısıyla nükleere evrilme şansınıda sıfır görüyorum!
Bana göre bir işgal var şu an için. Bir süper güç devlet kendine göre güçsüz bir devletin topraklarını işgal ediyor.
İstediklerini aldığı zamanda çekilecektir. Peki ya sonrası?
O yüzden nükleer gibi saçma şeyleri tartışmak yerine real konuları tartışmak daha mantıklı bence.
Bu iş bittiğinde brent nerde olacak? Tedarik zincirleri ne durumda olacak?
Rusya'ya yaptırımlar ne kadar sürecek? Swift yasakları ne zaman kaldıralacak?
Enerji fiyatları ne olacak? Önümüzde ki süreçte gaz tedariğinde Rusya kısıntıya gidecek mi?
Ruslar'ın yaşadığı&yaşayacağı kriz onların borçlarını ödeme güçlerini ne kadar etkileyecek?
Ödeyebilecekler mi???
Asıl atom bombaları bunlar...
Nükleer savaş çıksa dünyadaki mevcut nükleer başlıkların hepsi patlasa dünya 29 kere yok oluyor zaten. İnternetin yalancısıyım.
Herkes ölecekse ben savaşa varım. Kendim ya da sevdiklerim böyle bir savaştan sağ çıkacaksa yokum.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."