30 lu yaşlarda ki bizleri bitirdiler. Ev fiyatları uçar gider artık bizim ev hayalleri çöp olur. Gelde ev fiyatına yetiş portföyde imkansız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
30 lu yaşlarda ki bizleri bitirdiler. Ev fiyatları uçar gider artık bizim ev hayalleri çöp olur. Gelde ev fiyatına yetiş portföyde imkansız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2 milyonluk evin ödemesi ne olıcak...
hiç hesapladınız mı ?
aylık 28.000 lira ödemesi var...
yani bu kampanya konut sahibi olamayan için değilde kimin için çıkarıldığı ortada...
yabancı ve durumu iyi olan talep yaratacak...
talep artınca fiyatlar artacak...
fiyatlar arttıkça kiralar artacak...
dar gelirli kirayı ödemeyip evden atılacak...
he birde enflasyon patlayacak...
bu işten kim kazanclı cıkacak ortada...
Dahil görüyorsun grafikler.enkaz ne bir müjde ne bir umut var..
Altında çift tepe görünümü var. Durum eyi değil. Derhal ABD halkının bankadaki birikimleri hiç edilip çöpe döndürülüp herkese kredi verilip enflasyon altında şekilde ayrıca dini motiflerle bu enkaz grafikleri ralli moduna sokmak icap ediyor.
Biden emmi işi bilmiyor dayı. Amerikalılar 1 dolar 0,1 Euro olana kadar basması lazım mehteri..
Ben geyik bilgi diyordum ama doğru ise bir terslik var. 450 bin müteahhit varmış.
Belediye daha yeni olan sokaklardaki çöp konteynerlerini değiştirmiş. Bu işleri de müteahhitlikten sayıyorlar mı bilmiyorum. Yenileler plastik eskiler sacdı. Onları alıp hurdacıya verdiyse sırf oradan maliyeti kurtarmıştır.
>>>>>>>>
https://www.emlak365.com/450-bin-mut...inci-siradayiz
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum gündem hakkında önemli açıklamalarda bulunurken Türkiye'de ki toplam müteahhit sayısını da açıkladı.
Ülkemizde hizmet veren toplam müteahhit sayısı hakkında da açıklamalarda bulunan Bakan Murat Kurum "Biz inşaat sektöründe ülke olarak 450 bin müteahhidimiz var. Dünya ikincisiyiz. Sektörümüz 250 tane doğrudan, dolaylı yönden ilgilendiriyor. Bunlardan birisi de akıllı bina teknolojileri... Bugün maliyeti artıran bir unsur ancak, önümüzdeki günlerde enerji verimliliği olabilecek" dedi.
Trump hazretleri bir nur ile gökten inmeden veya biden emmi müjdeyi açıklamadan bu grafikler.duzelmez dayı.
ABD daha çok basması lazım genişleme lazım...
Belkide bir gece ansızın müjde gelecek ve mehteri verecekler bilemiyorum... Belki ABD doları çöpe dondurulecek çekirdek enflasyon vs diyip ihracat çin modeli denip bilemiyorum...