Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Basladik damnatmaya... BİTTİ, bitti.........
Alıntı: Originally Posted by paRs Peşinden geliyorum patron. 3. vitese kadar gazlarım. Afiyet olsun. 4. Vitese coktan attim ben, rampa asagi sarisinlari tokatlayacagim birazdan!:he:
Alıntı: Originally Posted by carkos Sarışınlar tükendi yapacak bir şey yok yarın ola hayrola 8-10 Kasa sarisin var tukkanda, ne demek bitti!:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by guneysu BİTTİ, bitti......... Ne demek bitti yahu, bu mekanda irakiylan sarisin bitmez!:vk:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ne demek bitti yahu, bu mekanda irakiylan sarisin bitmez!:vk: 17 sine kaç gün var, benim hesabım guvvetli değil...
Alıntı: Originally Posted by guneysu 17 sine kaç gün var, benim hesabım guvvetli değil... Ayin 17 si Temmuzun 8 zi arabin zekeriylen ne alakan var, Mustafa bey Selim beyin 5 dene litreligi bende dedi!:yes: Gidip alacan, bu kadar basit!:he:
4. Dubleyi fondipleyip, mutfaga sarisinnari hasirdatmadan onceki cigarami cekmeye gideyim.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ayin 17 si Temmuzun 8 zi arabin zekeriylen ne alakan var, Mustafa bey Selim beyin 5 dene litreligi bende dedi!:yes: Gidip alacan, bu kadar basit!:he: tekelci amcama giderim, aynı mesafe, daha garanti..:kahkah: