Önce den ne iş yapıyordu ki
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Önce den ne iş yapıyordu ki
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mehmet şimşek ekonomiden sorumlu bakan gibi bişi olduysa, aferin iyi yaptınız babında dolar biraz aşağı çekilir belli mihraklarca.Ta ki bir sonraki şoka kadar.
TSK:Türk Silahlı Kuvvetleri ve ABD Silahlı Kuvvetleri unsurları tarafından Fırat Kalkanı Harekat alanı ile Münbiç arasında kalan hatta 28 Haziran 2018'de, altıncı koordineli/bağımsız devriye faaliyeti icra edilmiştir
İran'dan uranyum zenginleştirmeye geri dönme adımı: İsfahan'daki UF6 fabrikası yeniden çalıştırıldı
Bakalım hangi yapısal reformlara ne zaman başlanacak ve bundan en çok etkilenen kesim kim olacak.
Chp sözcüsü tezcan: Gündemimizde istifa ya da kurultay yok - ahaber
Şimdi bu devriyeyi anladım da fıratın doğusuna geçecekmiyiz onu anlamadım.Geçemezsek bizim güneyimizde güvenli bölge oluşmuyor gibi.Haritaya bakınca ben öyle görüyorum.Yanlış mı düşünüyorum arkadaşlar.Akdenize kürtlerin bağlantısı olmasın düşüncesine de kafam basmamıştı zaten, benim gördüğüm zaten arada hatay var.Bence fıratın doğusuna geçip güneyde güvenli bir bölge oluşturmamız lazım.Pek anlamam tabi büyüklerimiz daha iyi bilir.Forum ahalisinden mesleği askerlik olan bir arkadaş yok mu bizi aydınlatsın.