Printable View
Alıntı: Originally Posted by nikrece Bu,teşekkürler İstanbul afişinin açılımına benzedi :) Biz yemeyiz.:kahkah::kahkah: TCM yi yad ettik. Erkek dedigimi ispatlayın bir hafta :whistling:yazmayacağım sadece dayım dedim
Stevan segal zamanı beyaz tvde
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Kalp Hastalığı Riski Hesaplayıcısı https://www.memorial.com.tr/kalp-has...hesaplayicisi/ tek nefes ile aralıksız 36 kez nizami şınav çekemiyor isen , her türlü risktesin
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Stevan segal zamanı beyaz tvde steven segal'in seyretmeyi yarım bıraktığın bir filmini , rastgele diğer bir filminin ortasından takibe devam edebilirsin...
Alıntı: Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK steven segal'in seyretmeyi yarım bıraktığın bir filmini , rastgele diğer bir filminin ortasından takibe devam edebilirsin... Sikinti yok
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Sikinti yok kelimene prezervatif tak bari
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Erkek dedigimi ispatlayın bir hafta :whistling:yazmayacağım sadece dayım dedim Benim de dayim vardi rahmetli, yanliz onun seyi vardi deye hatirliyorum, kardesine ise teyze diyorum.:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK kelimene prezervatif tak bari Samsung telefon kafasina gore takılıyor