Bşgann sandığı ne zaman kurcan [emoji23][emoji23]burdada olsa bile salllasak reisi [emoji23][emoji23][emoji23]
Printable View
https://marcfabersblog.blogspot.com/Alıntı:
-Marc Faber: I need to buy more. So for me this is a very happy event. I dont like to buy gold at $1,900 like in 2011. I like to buy it here or lower.
-Gold Broker: Do you think it will break under $1,000 like some people say?
-Marc Faber: Look. The forecasting record of people is horrible, in particular, the forecasting record of the Federal Reserve. So, I dont know, maybe it will go below $1,000 but my sense is that it will not stay below $1,000.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=32942
seçim anketimşz açılmış
oylar gizlidir.
geneli değil sadece hissenet forumunun eğilimini yansıtır
yorum yapmayalım lütfen
Antalya'da 2 lira olan domates İstanbul'da 7 lira diye kızıyorlar.
Malın Osman Gazi Köprüsünden geçtiğini unutuyorlar...:)
Bu da twitter'den esintileme:
"Hocalar oyunuzu AKP'ye vermezseniz kör olursunuz diyorlar. Seçim sonrası yarımız kör, diğer yarımız akıl özürlü tuhaf bir toplum olacağız anlaşılan." :)
Dün Hazine ve Maliye Bakanımız Sera Kredisi açıkladı...
Açıklanan kredi bir dönüm alan için 80,000 euro veya 500,000 TL idi.. Artık öyle naylondan derme çatma sera olmayacak dedi... Düzgün, sağlam modern seralar olacak dedi...
Sıkıntı şu...
Sermayenin maliyeti...
500,000 TL si olan çiftçi köşedeki ING Bank a gitse yıllık %25 faiz alıcak... 500,000*0,25=125,000 TL eder...
125,000/12=10,416 TL para kazanır...
Şİmdi Anadolu da denilir ya... Zurnanın ZIRT dediği yere...
Bir dönüm modern sera yapıcaz.. Bir dönümden öyle bir DOMATES, Patates yada soğan hasadı yapacağız ki;
Aylık sermaye maliyeti olan 10,416 TL yi geçip üzerine kar edip ailemizi çoluk çocuğumuzu geçindirip, bu kredi taksitinide ödeyeceğiz...
Ve tüm bunları KG 1 TL den yada 2 TL den üretip sattığımız soğan patates ile yapıcaz...
Ya ben matematikten anlamıyorum....
Ya da bunların bildikleri başka bişeyler var..
Sonuçta koskoca bakanlıkta uzman var, uzman yrd cısı var, müfettiş var onun yardımcısı var, şube müdürleri var, onların yardımcıları var, daire başkanları var onların yardımcıları var, genel müdürleri var onlara yardım edenleri var, müsteşarı var ve onların yardımcıları var...
Var oğlu var...
Ben de bir yanlışlık var...
Ben en iyisi ODTÜ diplomamı yakayım...