Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Yarın 35 milyonu kaparsam GPG'yi toptan alıyorum.:) Yarin alma gozunu seveyim P.tesi cikayim oyle al
Alıntı: Originally Posted by Webster Yarin alma gozunu seveyim P.tesi cikayim oyle al Olur da ben fonun hepsini alacağım zaten O zaman pazartesiye kadar bir yerlerde idare edeyim artık hatrınız için:)
Alıntı: Originally Posted by Webster Bugun yuzde 25 gpg yuzde 25 tcd aldim Kalani vk6 da kaldi bakalim... Tcd -998 bile gormus cok riskli bir fon hele senin sansizligini dusunursek 4 hane garanti gibi ( negatif):evil:
Alıntı: Originally Posted by paramanya Tcd -998 bile gormus cok riskli bir fon hele senin sansizligini dusunursek 4 hane garanti gibi ( negatif):evil: Bu benim fonla vedalasip parayi eve gommeme neden olur 😃😃😃
22 Ağustos Perşembe 14:33 YURT İÇİ YERLEŞİKLERİN DÖVİZ MEVDUATLARI 16 AĞUSTOS HAFTASINDA 458 MN DOLAR ARTTI
Cafe çok sessiz kalmış :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Cafe çok sessiz kalmış :) Tcd dusuk gelecek dediler ne tat kaldi ne tuz
Alıntı: Originally Posted by Webster Tcd dusuk gelecek dediler ne tat kaldi ne tuz Ertesi günü yükselir üstadım bir iki günlük fonlar değil bunlar sıkmayın canınızı