Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Reis ekonomi hakkimda konusmus Tam metni okumanizi tavsiye ederim Ozetle benim anladigim bist kisa vadede 150k diyor Bir dakika evi barkı satışa çıkarıyorum. Ne var ne yok BİST'e feda olsun. 150 yetmez dahada çıkar bu o zaman.:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by admustafa Ben yaklaşık 10 gün önce dedim MPS'yi ama aldım mı hayır :) 3 aydır getirisi gayet iyiymiş. Yani son döneme has değil durumu. Ne güzel demiş Mevlana; "Dünle beraber gitti cancağzım, Ne kadar söz varsa düne ait Şimdi yeni şeyler söylemek lazım... " Yeni şeyler bulmak lazım.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans 3 aydır getirisi gayet iyiymiş. Yani son döneme has değil durumu. Ne güzel demiş Mevlana; "Dünle beraber gitti cancağzım, Ne kadar söz varsa düne ait Şimdi yeni şeyler söylemek lazım... " Yeni şeyler bulmak lazım.:) Evet yeni şeyler bulmak lazım :) Nasıl birşey arıyoruz mesela :)
Bol getirili Risk düzeyi 1 yada 2 Valör en çok T1 Şaka bir yana aslında fon çok ama hep aynı şeyleri konuşuyoruz.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bol getirili Risk düzeyi 1 yada 2 Valör en çok T1 Şaka bir yana aslında fon çok ama hep aynı şeyleri konuşuyoruz. Başka şeyler konuşunca popüler olacaklar diyorsunuz :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Başka şeyler konuşunca popüler olacaklar diyorsunuz :) Aynı fonlar konuşulunca millet oraya yükleniyor. Fon çoğalınca yük dağılır:)
Alıntı: Originally Posted by burak1987 Aslında bende merak ediyorum. Bu tcd mayıs 2019 a kadar niye böyleymiş. Sormak lazım Sent from my iPhone using Tapatalk Dolar alis verisine mesguldur!
Alıntı: Originally Posted by myfinans Aynı fonlar konuşulunca millet oraya yükleniyor. Fon çoğalınca yük dağılır:) Sır gibi saklıyorsunuz kendi fonlarınızı üstadım hep populer fonlarla başlıyorsunuz konuya onu napacağız :)