Tüm bunlar kamera şakası falan mı acaba
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, Kadri Enis Berberoğlu'nun avukatlarının, mahkemece hazırlanan fezlekenin iade edilmesi ve yeni fezleke hazırlanması talebini reddetti.
İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, Kadri Enis Berberoğlu'nun avukatlarının, mahkemece hazırlanan fezlekenin iade edilmesi ve yeni fezleke hazırlanması talebini reddetti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Ne anlama geliyor ? bilgisi olan varmı ?
ABD Ankara Büyükelçiliği : Türk askerlerinin, PKK'lı teröristlerin gerçekleştirdiği saldırıda hayatını kaybetmesinden üzüntü duyduk. Saldırıda hayatının kaybeden askerlerin ailelerine taziyelerimizi sunuyoruz. NATO müttefikimiz Türkiye'nin yanındayız.
Arjantinden Aziz Nesini görmeye bir yazar gelmiş, önceleri üstad derken birden sen demeye başlamış.
Yahu sen bana önceleri üstad diyordun ne değişti de sen demeye başladın diye sormuş, valla ben seni çok büyük yazar zannediyordum, meğerse sen sadece gördüklerini yazıyormuşsun diye cevaplamış.
Memleketin tamamı, komedi zaten.
Milli Eğitim Bakanlığı, 1 Mart'tan itibaren liselerde yüz yüze eğitimin haftada en az 16, en fazla 24 saat olacağını bildirdi