Short 15/31
Printable View
Short 15/31
thy 12.30 u kırarsa flama formasyonu veya mikro 5 dalgası çalışır. yoksa sürünmeye devam eder kağıt.
BANT belli....153....154.400......vob.....163200....... ......164800
Acayip yonca long yapasım geldi, demek ki yapma alıyım))))
Bişiler olacak ama dur bakalım nolcak
GAP alıp yukarı mı, yoksa klasik mi yoksa... Ah pala ah, Kafa karıştırıp durma ya
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir vadeli işlem alıcı ve satıcı olmadan gerçekleşmiyor..
herhangi bir fiyattan işlem geçiyorsa alıcı ve satıcı anlaşmış el sıkışmış demektir..
makasın sürekli artı olması gerekliliği bir şehir efsanesi.. böyle bir şey yok.. kural yok, kanun maddesi yok.. bir referans faiz oranı var ve teorik fiyat sadece gösterge.. uyulmak zorunda değil.. vadeli gelecekteki fiyatlamayı belirliyor.. şimdi ile alakası yok !!
makasın sürekli teorik fiyatta olmasını isteyenler herhalde satıcı tarafta olanlar.. ama bazen alıcılar ben daha düşük fiyattan alırsam alırım diyor ve o şekilde bir fiyatta el sıkışıyorlar.. fazla kafaya takmayın bazılarının mutlaka avantajına teorikten düşük olması.. bazende teorikte olması bazılarının avantajına oluyor.. piyasa dengesini bulur.. dünya dönmeye devam ediyor.. vadelinin temel kuralını bilmeden işlem yapmak da ayrıca enteresan oluyor..
264 : Güncelleme- Ağbal: Faiz indirimini gündeme almamız uzun süre olası görünmüyor- Bloomberg HT
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal, Reuters'a yaptığı açıklamada
uzun süre faiz indirimini gündeme almalarının olası görünmediğine dikkat çekti.
Bloomberg HT'nin ilgili haberi linktedir.
https://www.bloomberght.com/agbal-uz...nmuyor-2274119
Önemli Not: Bu haberde ilişkili internet sitesine link bulunmaktadır.
Kullanıcılarımızın habere erişmek için Manşet'in üst kısmında yer alan linki tıklamaları yeterlidir.
-iDeal Haber Merkezi-
- twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -
Pala beni bekliyor, alırsam basacak satarsam uçuracak, ben de işlem yapmadan palayı bekliyorum, kıstıramadı beni daha)))))
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi