bu bankanin basina hersey geldi ya. Simdi de CORona virusun kaynagi . Halkbank Genel mudurluk olsa. Sasmam. Meteor dusse o bile buna:)
Printable View
bu bankanin basina hersey geldi ya. Simdi de CORona virusun kaynagi . Halkbank Genel mudurluk olsa. Sasmam. Meteor dusse o bile buna:)
Ben hep ilk başından beri bu isin abartıldığını savundum. Eski yazılarımda var..
Normal hastalıktan hergun binlerce insan ölüyor, benim icin bu virusun hicbir önemi yok...Buda o hastalıklardan bir tanesi.
Aslında ben boyle bir virüsün varlığından bile şüpheleniyorum.
Bir anımı anlatayım, gerçek. ortaokul 1. sınıf, ilçeye yakın köyde kilise var, son 5-10 yılda çok altın aramaya gelen olmuş. 1983-84 arası sanırım. fakat bulamadılar. yine bizim sınıfta iki akrama bu köyde oturuyor, 2-3 gün okula gelmediler. sonra öğrendik ki, bu iki akrama çocuk altını tesadüfen buluyor, babalarına haber veriyor.
Şuan bilimsel yaklaşan herkes o 5-10 yıldır altın arayan kişiler. Ama altını bulanlar o köyün çocukları.
Evet bence bizde net olarak altın var, ama elinde çihazla her gün biri geliyor, bir bok bulamıyor gidiyor. :)
Biz o iki akraba çocuğu gibi yerimizde yurdumuzda bekleyeceğiz.
Sayın ERİC, hikayenin sonunda çocukların babaları kavga etti, altınlara Jandarma el koydu, tabak şekilde 15 kg çivarındaydı. Yinede ailelere %10-15 bir hediye verilmişti. Sonunu yazamayayım dedim ama içim el vermedi. :)
Vakıf gidiyor, koyun gözlüm melun melun bakıyor..