Ustad almayacaginiz fonlari burada overek insanlari yanlisa surukleyebilirsiniz
Daha hassas olsak
Bakin tte kotu demiyorum asla
Ama riski ve gecmisi kotu diyorum...
Fakat buna ragmen burada surekli tte iyidir derseniz mutlaka bir gariban alacak belkide zarar edecek demi
tte burda bu kadar çok konuşuluyorsa bu sizin eseriniz tteden mağduriyet yaşanırsa bunun sorumlusuda sizsiniz.
23-01-2020, 23:28
Kartal
Alıntı:
Originally Posted by Webster
Hb ustadim
Dilimi tutarsam buradaki cogu kisi zarar eder
Dun 117 yolculugu basladi diyenler bugun tren kalkiyor demis vs vs...neyse kisisel atismayacagim.mavrami da cafede yaparim...syg
Helal, iyi ki varsın da zarar etmiyoruz :hah: Ben çok severim alçak gönüllü kişileri.
23-01-2020, 23:29
Webster
Alıntı:
Originally Posted by traderpanda
tte burda bu kadar çok konuşuluyorsa bu sizin eseriniz tteden mağduriyet yaşanırsa bunun sorumlusuda sizsiniz.
Lan bugun cezaliydim hic yoktum
Alayiniz tte konusmus
Ben defalarca tte alan yanar kumardir dedim diyemi biri zarar ederse sebebi ben olacagim
myfinans
Ha gayret 33 sayfa kaldı.Bu gece dolarmı?:)
servetbey
ppf alin gecin o zaman kendinize ve sagliginiza eziyet etmeyin
ytd degil ama
Alıntı:
Originally Posted by aliserpil2005
Bu borsanın da her boka bi bahanesi var.nerden bulaştık bu pisliğe bilmiyorum.mevduattayken kafam rahattı.
23-01-2020, 23:30
Webster
Alıntı:
Originally Posted by Kartal
Helal, iyi ki varsın da zarar etmiyoruz :hah: Ben çok severim alçak gönüllü kişileri.
Gartalim
O birine mesajdi aldi o mektubu
Yirtip atabilirsin 😀😀😀
23-01-2020, 23:30
Kartal
Alıntı:
Originally Posted by myfinans
Ben TTE'yi övmüyorum
Ama aslında son 3-4 aylık performansı en övgüye değer fon.
Rakkamlar ortada.
Övgüye değer, ama almak için geç oldu sanki. O kadar cesur değilim, daha azı yeter bana :Sad:
23-01-2020, 23:31
traderpanda
Alıntı:
Originally Posted by Webster
Lan bugun cezaliydim hic yoktum
Alayiniz tte konusmus
Ben defalarca tte alan yanar kumardir dedim diyemi biri zarar ederse sebebi ben olacagim
millet 1 konuştuysa siz 50 konuştunuz reklamın iyisini kötüsünü her türlüsünü yaptınız vebali boynunuza bu saatten sonra