Hayırlı Günler... :wave:
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
Printable View
Hayırlı Günler... :wave:
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
Selamün aleyküm,Dandanakan hocam Alark ve Enjsa bakabilir misiniz teknik olarak??
Hayırlı cumalar, bol ve bereketli kazançlar :wave:
Lütfu hoca-Dandanakan hocam-T/A hocam hepinize sağlıklı bir hafta sonu diliyorum.YTD
Hayırlı Haftalar... :wave:
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...
Günaydın sayın başlık sakinleri,
Aslında tatil falan hakgetire, hani haftasonu denize kaçmaca falan filan olmasa unutacağımız bir kavram olacak nerdeyse. Zaten akaryakıt fiyatları bu hale geldikten sonra da araç kullanmak ne bileyim acaip bi lüks haline geldi. Hani o 100K lık arabaları olanlar, arabalar 500k oldu zengin olduk falan diyorlardı ya. Şimdilerde sigortasını en ucuz nerden yaptırırız diye sorar olmuşlar. Burdan subliminal mesaj çıkartmayın sigortalar ile igili sene başında tiyo vermiş idik. Hatta utanmadan AKGRT diye isim bile zikretttik. Neyse olan oldu bu saatten sonra yüklü miktarlarda giriş yapılır mı . Açıkçası arkadaşlar ben şeyetmem. Edenlerede niye ediyon demem. Anlayan anlasın gari. Geçmiş tarihlerde bu yaşayacağımız bilanço döneminin çok iyi gelmese bile su kaldıracak cinsten olduğundan bahsetmiştik. iyi kötü birçok firmanın 23-Q2 lerinde gözlenen rakamsal artışlara rağmen adetsel bazda işlerde sanırım düşüşler göze çarpmakta. Önümüzdeki dönemi buna göre değerlendirmekte fayda görüyorum. Özellikle beyaz eşya sektörü ..!!! Ne demek istediğim umarım anlaşılıyordur. Geçtiğimiz günlerde de başlık müdavimi bir arkadaşın dm den gelen mesajına istinaden, buraya da genele de fikriyatımı beyan edeyim. Siz ona göre analizinizi yapınız.
Üşendim copy paste yaptım.
"Merhabalar abim,
Aslına bakarsan haklılar...
Ayakkabı boyacısı bile bana hisse tavsiyesi vermeye başladı. Bence ortam dan uzaklaşmak lazım.
Ancak hikayesi olan ama henüz daha yeni yürümeye başlayan sadece geçen seneki zirvesini zorlayan kağıtlarda hala umut var. Çok yükselmiş olan enerji gurubu hisselerinden uzak duruyorum. Kendi içinde hikayesi olan bedelli/ bedelsiz bölünme gibi, yada satınalma yapan, yada şirket satın alan yada başka bir hikayesi olan şirketlerde hala umut var. Ayrıca önümüzdeki dönem için XGIDA ve XFNS gruplarını da gözönünde bulundurmakta fayda var. Birde Deprem yüzünden tekrar gözde haline gelen çimento şirketlerini unutmamak gerek..
Bol kazançlar dilerim"
şeklinde beyanda bulunmuşum. Şahsi fikrimdir. Şimdi ben dedim diye tutup ta VESBE yada ARCLK satmaya çalışmayın.İçerde bu hisseye yön veren zat-ı muhteremde bunu firsat bilip şimdi herkes satmaya başlar. buradan toplayayım biraz daha süreyim diyebilir. Malum yanlardan çıkan anormal bir para var. Yani anlayacağınız abicim durum ne şiş yansın ne de kebap tadında bir yazı olacak kusura bakmayın. Çünkü bu saatten sonra vebal almak doğru değil. Ben her zaman yatırımcı tarafında omaya gayret ettim. Yaklaşık 18 aydır taşıdığım hisseden bir lot dahi satmış değilim. Ama yaramazlık yaptığım hesaplarımda geçen ay aldığım hisseden eser kalmamış. Bölünüp makul rakamlara gelen İSMEN de de oynaştığıma dair dedikodulara kulak asmayın.Hatta geçen haftaki furya da AKBNK a bile girip çıkmışlığım var. Her ne kadar tarzım olmasada anlayın artık nelerin peşine düşmüşüm. Bu aralar GYO ların kralında geziniyorum. Kısa dönemde yaklaşık 1-2 aylık periyotta 10-12 rakamlar hiç te imkansız değil gibi. Aman yatırım tavsiyesi deyip hemen zıplamayın eşşek ölüsü gibi tahta. Çok ağır. Ama bir başladımı harekete kimseyi dinlemiyor. kaldırıp kaldırıp atıyorlar.
Birde hakikaten merak ediyorum. Herkes bu halka arz furyasından bahsediyor. La ben girdiğim hiç birinden doğru dürüst kar edemedm. incik boncuk sayıda veriyorlar zaten. Sahi bu işin formülü nedir ? Bilen biri şeyetsin yahu. Biz bu konu hakkında fransız kaldık galiba. Millet buradan zengin olmuş deyollar.
Sevgiler saygılar. Mutlu ve kazançlı bir hafta dilerim.