Anlaştık kemalabey, İstanbul a gelirsem yazacağım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Anlaştık kemalabey, İstanbul a gelirsem yazacağım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adb borsaları son saat sert satış yedi
Özellikle SP deki satış sert oldu.
Artık aşağı dönüşler başlıyor galiba.
Sn Jas ne der acaba
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dow endekse bisiler oldu..
https://i.hizliresim.com/gmqyz6r.jpg
SP500 için takip ettiğim sayım aşağıda Sn yemekci.
https://imgyukle.com/f/2021/11/23/k1cdnI.png
3.1.4 dip noktası aşağı kırılmadığı sürece geçerlidir. Kırılırsa 3.1.5.1 olarak etiketlenen zirvenin 3.1 zirvesi olma olasılığı ortaya çıkar ki bu durum şu anda beklentim dışında. Buna karşın, böyle bir sürprizle karşılaşma olasılığına karşı 1/4 oranında sabit short taşıyorum.
İhracata dayalı vergi iadesi alan var mı burada. Bunlar seçime gidecek vs algısı var ama önceden bir ayda biten işlemler 6 ayda bitmiyor kasada para yok. Bunlarin tek atımlık kurşunu var onu da seçimde atarlar. Eğer öyleyse seçim baharı geçmez.
OTO GAZIN LİTRESİ KAÇ LİRA OLACAK?
Zammın ardından İstanbul'da 7.35'ten satılan oto gazın litresi 7.54'e yükselecek. Oto gazın litresi İzmir'de 7.23'ten 7.42'ye, Ankara'da ise 7.38'den 7.57'ye çıkacak.
Dolar yükselsin 3-5 kuruş kar edeyim diyerek parasını Dolara Euroya yatıranlar lütfen otogaza zam neden geliyor diye sormasınlar.İşte marifetiniz ortada TL yi yabancı paralara ezdirirseniz olacağı bu.Geçenlerde Afganistanda şeriatçı taliban yabancı para birimlerinin alınıp satılmasını yasakladı bizde mi onlar gibi olalım yasaklar getirelim hiç gerek yok kardeşim ben şahsen kazancamı bilsem bile dolarda almam euroda bana ters geliyor.Hisse sendi , viop daaa bilemedin altına yatır ,TL olarak bankaya yatır yoksa olacağı böyle benzin petrol kömür uçar.Kimseye şöyle yap böyle yap diyemem öyle bir hakkım yok.herkesin aklı var fikri var.Fakat görelim yani besle yılanı , gün gelir sokar seni atasözümüz var.Besle doları euroyu gün gelir kemirir seni.