Evet yaaa efsaneydi kur 3 lira iken biz faiz peşinde koşarken akıllı olun yeşile geçin derdi adam zenginlik tüyosu veriyormuş dinlemedik
o cezalı sanırım
hoşgeldin kentuf
09-03-2023, 22:36
kentuf
@DuduUvy
dudunun hesap.
ereğli temettü vermediğinden Ereğliye geçmiş yarın fabrika önünde protesto edecekmiş.:hah:
09-03-2023, 22:38
ayhan53
Alıntı:
Originally Posted by kentuf
@DuduUvy
dudunun hesap.
ereğli temettü vermediğinden Ereğliye geçmiş yarın fabrika önünde protesto edecekmiş.:hah:
yakar fabrikayı gelir
tek yaşam kaynağı ereğli temettüleriydi
bu sene ahtapota elveda
09-03-2023, 23:00
servetbey
NVB en iyi gorunuyor su gunlerde...
Alıntı:
Originally Posted by heval
Hangi fonu tavsiye edersiniz
09-03-2023, 23:01
servetbey
bono da stopaji da hesap etmek gerekir
Alıntı:
Originally Posted by spektrum
Günlük gidecek olsam bu oranlar yerine %27 ile NKolayla devam ederdim üstadım. Ben Akşener'in masayı bozmasıyla tamamen mevduat işini bırakmayı düşünürken 1 günde işler değişti ve yatırım stratejisi konusunda kararsız bıraktı beni.
09-03-2023, 23:12
servetbey
Iyi olmus bizim pazar coktan yarim kilo luk sistemde yol aliyor
Gecen gun kilo fiyati sanip taze sogana 5 lira verip 1/2 kilo istedik
pazarci mali vermedi bakin yarim kilo 10 lira yaziyo dedi bize hehe
Alıntı:
Originally Posted by 111222333
Migros’ta 100gr fiyat sistemine geçmiş
Halk korkmasın diye sanırım
Ahh güzel ülkem.
09-03-2023, 23:15
servetbey
Alacagin kupon degerleri beyan limiti altinda ise sikinti yok ama beyan limiti de asarsaniz yaklasik 20%kadar gelir vergisi beyan edip odemelisiniz bir sonraki sene mart ve temmuz ayinda
Alıntı:
Originally Posted by alidimitri
Tekniği yok ki vadeyi beklemek şartı ile... yok ben al-sat yaparım dersek o beni aşar.... Diğer türlü istediğin vadeyi seç hergün fiyat listesi var değişen sonra gönder 200K doları sonra kupon faizlerini al vade sonuna kadar keyfine bak.
09-03-2023, 23:16
servetbey
Su yili 22 civarinda kapatalim yeter bana...
Alıntı:
Originally Posted by blue70
grafiğe baktım usdtry.uzun vadeli.2030 a kadar yatay gıtme olasılıgı var.faiz artarsa dolar cıkmayabilir.bunuda goz onunde bulundurmalı.