apko,
seçim 3 sene sonra 4 değil
Printable View
şişecam kaptırdı gidiyor.
gönderdiği haberler:
--yatırım,
--geri alım,
--temettü.
sek borsacı kağıdı.
adamlar müthiş özgüvenli. girip de başarısız oldukları tek olay hatırlamıyorum. diğer şirketler arada kaza yapıyor.
misal alka da çok iyi kağıt ama şu almanyadan fabrika söküp izmire dikim işi bunları çok kötü sarsmış. :Sad:
Hayırlı iftarlar herkese lemur kafanı fazla takma.
mezarlar bu dünyada kazandığını sananlarla dolu.
sağlık önemli gerisi boş .
Farklı bir şişe mi bu
1 hatta 1.5 yıl öncesinin altında olan bir kağıt
Kaptırdı derken
Ilginc
Başka bir şişe kağıdı var mı cidden
Ben 2 yildir şişe tasisam sinirden herhalde hasta olurdum
Borsanın en kötü 2 kağıdından biri
2 yıl önceye döndüğümüzde fiyatı ekside olan bir şişe vardır başka bir hisse dolar altın vs geçtim çöp kartonu bile bulamayız
zaten fiyatından bahsetmedim dikkat ederseniz. endeks en tepelerde iken bile sürünüyor. reel tarafta hiç boş durmuyor.
bu şartlarda benim gözümde bu şirketler çok değerlidir. ara ki böyle primsiz şirket bulasın.
bütçe 50 bin lira yarın 1 şirketten alma hakkın var deseler tertemiz bin lot kenara koyarım.
burda çok uzun uzun işc yazdım. kimse de dikkate almadı. olabilir. maliyetim sıfır olmak üzere.
selametle.
Bu saatten sonra ortodoks politikadan vazgeçmek demek yıkım olur ve o enkazın altında ilk önce AKP sonra biz kalırız, Naci Ağbal'dan sonra ki süreçten daha kötü olur.
Bence asıl belirsizlik İBB İmamoğlu'nun kazanması durumunda 25 Nisana ertelenen mahkeme olur.
Bunları yazarken kendi kendime acı acı güldüm, bu AKP döneminde hiç mi iyi bir şey olmaz?
Ama güzel tarafı şu acı eşiğimiz çok gelişti. " Öldürmeyen darbe güçlendirir" yedik kafayı:halay:
mesnetsiz bir şekilde DİRENC'e gitmenin faturası ağır oldu
https://i.hizliresim.com/d9s91ec.jpg
yanlız buna yapabilecek çok birşeyleri olmadı
şort maliyetleri çok kötü... (170 den kchol şortlamaya başlamışsın, 200 olmuş... düşşe ne kadar düşer...1-2 )
HSBC üttü herkeşi