Atasözlerini test ediyoruz. Bakalım doğru muymuş: "Sabır acı, meyvesi tatlıdır.", "Tekkeyi bekleyen çorbayı içer.", "Sabreden derviş muradına ermiş."
Printable View
Atasözlerini test ediyoruz. Bakalım doğru muymuş: "Sabır acı, meyvesi tatlıdır.", "Tekkeyi bekleyen çorbayı içer.", "Sabreden derviş muradına ermiş."
- TEK, akılsızca davranıp sonra atasözlerini sınıyorsun.
- Atasözlerinin suçu ne?
- Bankaların mali durumu iyi diye bir haber duydum, banka hissesi alayım dedim abi!
- Yıkıl karşımdan!..
- Sana on gün süre, TEK! Ya o hisseyi kârla satarsın ya da Satürn'ün halkalarını sökme ihalesini başkasına veririm.
- Tamam abi!
- Abi bu nasıl espri ya!
- Adam zararda, idare edeceğiz. Hadi görüşürüz, ben Plüton'a gidiyorum.
- Abi sende mi zarardasın?
Nereden girdim yeni bir hisse macerasına, şunun grafiğine bir bakayım: https://invst.ly/wq1qh
Borsa böyle bir yer abi, girdap gibi sürekli seni içine çeker.
Sen şimdi benim kâr ettiğimi gördün, ertesiki gün hisse yükseliyorken gaza gelip bugün de endekis düşerken sağlam durduğunu görünce ve üstelik 5.41 gördü diye yazınca, biraz düşsede alsak diye içinden geçmiş olmalı, netice itibariyle hisse 5.03 e düşünce almışın sepedine, durum bu şekilde olmuş abi...
Nasip artık,
borsa guruları der ki hisse yükselirken alınır, düşerken hisse alınmaz der, birde düşen bıcak tutulmaz derler. Doğru mu derler bilemem.
Nasip bu işler tek abi
Endekis stoploss seviyemize bağlımıyız, önemli olan bu