Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Eca hazar Ece Hazar diye okumadıysam neyim. Gittim kimmiş diye googledan da baktım.
Artema 25 Milyon aç kapa garantisi veriyor hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad yapma gozunu seveyim Bundan alirsan yilda 10 defa degistirirsin Yenge iki defa silince pul pul dokulur... Benim sucum yok bu pankaci ustada uyuyorum Yoksa bende ucuz severim Herşeyide bana atıyorsunuz :) ben ne dedim size koçtaş iyi dedim çıkmayın kalın orada:)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Herşeyide bana atıyorsunuz :) ben ne dedim size koçtaş iyi dedim çıkmayın kalın orada:) Orasi kazik ustad ordan begenip internetten aliyorum ben Gerci birsey duydum ne kadar dogru bilemem Koctastaki urunu daha ucuza bulup gosterirseniz koctasta ayni fiyata veriyormus diyorlar
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Artema 25 Milyon aç kapa garantisi veriyor hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Omur yetmez ona Gunde 100 defa acip kapatsam 250000 gun eder Oda 600 kusur yil
Alıntı: Originally Posted by Webster Omur yetmez ona Gunde 100 defa acip kapatsam 250000 gun eder Oda 600 kusur yil Lavabo bataryalarını artema almıştım ben :)
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Ece Hazar diye okumadıysam neyim. Gittim kimmiş diye googledan da baktım. Kimmiş üstadım var mı öyle biri ?
Alıntı: Originally Posted by admustafa Kimmiş üstadım var mı öyle biri ? Tırı vırı şahıslar. Ünlü biri değil. Ben de sandım manken felan...