Artık bunlara alışın.. Nasıl ki sanal altın varsa dijital çağda da realitede de hiç bi zaman binmeyeceğin kullanmayacağın şeylerin sahibi olacaksınız
Printable View
Sn dalgacı,dow 14-15 olacak diyenin veya diyenlerin kim olduklarına dönüp bakmadım bile..eğer böyle bir şey dendiyse , veya üzerine alınan olduysa bu söyleyen çıkar ben şu sebepten dolayı demiştim ama öngörüm tutmadı veya hala arkasındayım der geçer..veya demez..kimse kimseye hesap vermek zorunda da değil.. lambentin ise 72-68 imzası var o da dow ün 14-15 civarına denk geliyor ..bu imza var ama olumsuz yorumum yok ..aslında ben de yeni bir dip bekliyorum ama olur olmaz bilemem..herşeyi sattım bekliyorum
YOK KARDEŞİM
dowda günlük al sinyalim yok.
macide ne derse desin.
ne yapsam al vermiyıor.
bu da başkası.
bir düşüş olabilir.belki yatay çizgiye kadar
kıpkırmızı
https://i.hizliresim.com/ttgkyy.png
Sınırlardan insan geçişi olmadığı için TIRlar dorselerini brakıp karşı tarafta kiralanan çekici ile yollarına devam ediyormuş.
Havayolu, demiryolu ve denizyolu yük taşımacılığı artar. Öte yandan burada bir arkadaş Vestel'İn gönderdiği mallar Fransa'da deport edildi diye yazmıştı. O şekilde olursa dış dicaret büyük darbe yiyebilir.
Global firmalar bu krizden yine büyüyerek çıkar, küçük firmaların uluslararası organizayon kurması daha zor.
Bir kaç ay geçmeden yeni dünya düzeni nasıl olacak kestirmek zor.