Şimdi baktım da amerikanın cari açığı geçen yıl 635 milyar dolarmış,sanırım peter schiff 2021 beklentisini söylemiş.1 trilyon dolar bana abartı geldi de ,gerçek rakam bunun üçte ikisi.
Printable View
Şimdi baktım da amerikanın cari açığı geçen yıl 635 milyar dolarmış,sanırım peter schiff 2021 beklentisini söylemiş.1 trilyon dolar bana abartı geldi de ,gerçek rakam bunun üçte ikisi.
ABD'nin urettigi ne var derseniz konu daralir.
Adam, dunyanin en karli yatirimini yapan firmalari satin aliyor.
Bu politikaya karsi cikan devlet olursa, baskanini kacirip,guya yargiliyor, omur boyu hapse atiyor, hem de ABD ceza evine, kogus iki kisilik, ve kogus arkadasin 2 m boyunda bir zenci.
Ozetle tum isi eskiyalik.
çok güzel bir noktaya değindiniz. adamlar bizden 500 yıl öndeler. artık dünyaya işçilik, hammallık yapmıyorlar. onları diğer ülkelerin sırtına bindirdiler. yazılım, bilişim, patentler fonlarla işi götürüyorlar. uzaydan internet projesi mesela oturdukları yerdem tüm dünyaya internet sağlayacaklar. oluk oluk dolar çekecekler. dünya dolara daha muhtaç hale gelecek.
Elinden sadece kendi vatanini milletini satan kurtuluyor.
Geçen sn deniz 43 sağolsun ,son yıllarda fed in tahvillerini dünyada alan var mı diye bakmıştık.Sağolsun buraya grafikleri koymuştu,son bir yılda tek alıcı nerdeyse fed.
Balonun boyutunu siz düşünün,
Bir reel sektör şirketi, kripto paradan kendi yaptığı işten daha fazla para kazanıyor.
Tesla bitcoin gambit already made $1 billion, more than 2020 profit from car sales, estimates analyst
https://www.marketwatch.com/story/te...st-11613883463
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Peki hocam başka bu tarz fonlar da gelirse nasıl bir durum oluşur size göre? Artan talep zamanla faizlerin düşüp kurun sabit kaldığı bir ortam yaratabilir mi?
Bunlar giderse 26 milyar para bulmaları lazım, yerliye güvenip bu kadar parayı getirme ihtimalleri düşük geliyor, başka verilen söz ve garantiler söz konusu olabilir mi? Olursa neler olur sizce?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.