Seçime kadar sanki dostum Putin 5-10 ton altın ateşledi gibi. Şahsım seçimi kazansın deyi
Printable View
Seçime kadar sanki dostum Putin 5-10 ton altın ateşledi gibi. Şahsım seçimi kazansın deyi
Deprem bölgesinde 13,5 milyon insan varmış. 3-4 milyon kişinin evi yıkılıp etkilenmiştir. KK bunlara bedava ev vereceğim deyince depremden etkilenmeyen 9-10 milyon kişi kıskandığı için ona oy vermemiş olabilir. Gerçekten etkilenenler KKya vermiş olabilir oylarını. Bilemiyorum, böyle düşündüm...
Ankara hava durumu. Süper hücre car dehşet firtina
Roubini twit atmış.
https://twitter.com/Nouriel
If, likely, Erdogan wins the presidency, Turkey will experience a full fledged currency & financial crisis. Net CB reserves are already negative to the tune of $60bn, the current account deficit is surging and inflation is runaway. Capital control can only delay this train wreck
Abd hazine bakanı borç tavanının artırılması için sürekli uyarıda bulunuyor. "Hazinede para kalmadı. Borç alamazsak temerrüde düşeceğiz. Çok zaman kalmadı. Haziran başında temerrüde düşme durumu var. Elinizi çabuk tutun" diyor.
Temsilciler meclisinde çoğunlukta olan Cumhuriyetçiler bazı sosyal harcamaları, öğrenci kredilerinin affı, yeşil enerjiye teşvik gibi harcamaları kısarsanız borç tavanının artırılmasına onay veririz" diyorlar. Demokratlar ise "olmaz. Önümüzde seçimler var. Çok oy kaybederiz" diye bu teklife razı değiller. Görüşmeler devam ederken, hazine bakanı da "çabuk olun" diyor...
Abd temerrüde düşerse piyasalar nasıl dalgalanır? Tahvil faizleri nasıl etkilenir? Dolar endeksi nasıl hareket eder? Sermaye akışları nasıl yönlenir?
Fed'in tutumu ne olur?