Kusura bakma kardeşim özür dilerim ama ben şikayet ispiyon etmedim. Sorun bu olsun üç gündür uyku yok yemin ederim aklıma da bu gelmedi kesin kötü bir şey oldu diye içim içimi yedi.
Printable View
Sen yoksun diye pijamayı dürdüm kaldırdım. Kankam beni ciddiye alma
Seni ispiyonlasam her yerde seni sormam ki. Üç gündür bende seni soruyorum hatta ciddi bir şey var diye senin donu picamayı dolaba kaldırdım kötü bir şey varken bunun esprisi olmaz diye şimdik çıkartıyorum. Bozkurt nereye asayım
Bozkurt hafta sonu müsaitsen Pisyedili ile kahveye yemeğe gelin de azıcık daş..k geçelim.
sen şimdi bademlere iktidarsız mı dedin :)
en alttaki 3 nolu tepeden beri sen bu hayalle yaşadın anahtarınızı alacaklar dedin burada biz ne dedik TEKNİK diyorki ile başladık :)
grafa yükselen kanal koyduk kanal içinde düzeltme yaptığını çizzdik ne zaman pıst 100 3040 dan beri ve hala o şekilde hareket ediyor ,
menderes çok iyi bilanço yolladı hakkatten, ama bu rıza çok üçkağıtçıdır, öyle böyle üçkağıtçı değildir.. bunla toprak sayılırız, tanışmıştık ilk halka açtığı dönemde, demiştim -sen girme tahta işlerine, sen patronsun, olmaz yani, bana bırak tahtayı.. ilk iş beni tufaya getirdi :yahoo:
o yüzden 9-aylıkta yolladığı bilançonun, 12-aylıkta tam tersini yollayabilir, güvenilmez..