kuyruklunun giydiği pantolonda % bilmem kaç elastan var. öyle esnemez yoksa
28-10-2023, 20:56
oyuncu7276
Alıntı:
Originally Posted by EMLAK
en küçük yaptırım.. diolomat vs çağırma .. ticaret anlaşması iptali.
fındık kadar olsun bile yok.
show var show.. :))
mitingi gören dıj mihraklar çil yavrusu gibi dağlıp bozguna uğrayacaklar.
tek sıkıntı hüüüülohgkfaslknl gibi şeyleri nasıl tercüme edeceklerini bilmiyolar.
:drunk::drunk:
Yazik .....Nasilda lehine kullandi bugünkü şovu?? Gaz alip oy toplamak. Zaten 8 bin masum ölüyor ve hala konusuyorsak is bitmistir.. Bizde Müslümanizzz. Tipki araplar kadar....
28-10-2023, 20:58
mandradasutvar
Muhalefete ne zaman geçtiniz? Yok iktidarı destekliyorsanız biraz dinlenin kafanız karışmış.
Alıntı:
Originally Posted by TOKATYILDIZI470
sen öyle zan et bakalım.....zamanı gelince bu halk çalanları fare deliğine girse de öyle alır ki....devletin hafızası her zaman kayıt halindedir....sadece zamanı geldiğin de devletten çalıp çırpanları eliyle koymuş gibi alır..... örnek mi....Güney doğu da ki hendek olayların da ne yaptı devlet herkes biliyor... ... Kendini kimse dev aynasın da görmesin.... kimse zan etmesin ki çalanın yanın da kar kalır...
:kahkah::kahkah:lhyay daki dostum yay gerildi kopacak adamın..
mücoya son postayı 2.50 den verdim... bademim benim..
28-10-2023, 21:12
ayhan53
Alıntı:
Originally Posted by TOKATYILDIZI470
sen öyle zan et bakalım.....zamanı gelince bu halk çalanları fare deliğine girse de öyle alır ki....devletin hafızası her zaman kayıt halindedir....sadece zamanı geldiğin de devletten çalıp çırpanları eliyle koymuş gibi alır..... örnek mi....Güney doğu da ki hendek olayların da ne yaptı devlet herkes biliyor... ... Kendini kimse dev aynasın da görmesin.... kimse zan etmesin ki çalanın yanın da kar kalır...
Alıntı:
Originally Posted by mandradasutvar
Muhalefete ne zaman geçtiniz? Yok iktidarı destekliyorsanız biraz dinlenin kafanız karışmış.