Şayet bu virüs mutasyonu satışı olsaydı, satışın çok derinleşmesi gerekirdi bence. Zira yeni kapanmalar, üretim ve istihdamın yeniden kısıtlı olması... Bunlar ciddi satış gerekçeleri olurdu.
Printable View
Şayet bu virüs mutasyonu satışı olsaydı, satışın çok derinleşmesi gerekirdi bence. Zira yeni kapanmalar, üretim ve istihdamın yeniden kısıtlı olması... Bunlar ciddi satış gerekçeleri olurdu.
Hafta sonu virüsle ilgili olumlu bir gelişme olursa piyasa çok hızlı yükselir eski seviyeye. Temel analiz ön planda şimdi.
Bizde hafta başından beri vaka sayısı düşmekte. 28 binleri bulan vaka sayımız dün 24 binlerdeydi.
Şükürler olsun bugün de düşmeye devam etmiş vaka sayımız: 24 bin 2 https://covid19.saglik.gov.tr/TR-669...s-tablosu.html
Bugün bir haber gözüme takıldı hayal meyal: "Virüsün Güney Afrika'da görülen yeni varyantından dolayı seyahat kısıtlaması kararı almak için henüz erken." diyordu bir ülke.
Birleşik Arap Emirlikleri'yle diyalog bölgemizdeki diğer Ortadoğu ülkeleriyle kurulacak diyaloğun da habercisi olabilir, şeklinde yorumlar yapılıyor.
Borsada sade düşünmek gerekir. Bilgi kirliliği diye bir kavram var, bu kavram insanın kendi kafasında da oluşabilir.
- Hocam anladım. Amanın VİX 28 mesela, amanın negatif pozitif uyumsuzluklar, amanın indikatörler mesela, amanın dolar ve faiz şöyle olursa bu böyle olur mesela; amanın dalgalar, mumlar!..
- Hoca, kendi başarısını bilgisizliğine borçlu!