Bir de şöyle bir şey var. 1. Grafikte 100. Vakadan itibaren vaka/gün grafiğin var. Buna göre abd nin ardından dünya ikincisiyiz.
Printable View
Bir de şöyle bir şey var. 1. Grafikte 100. Vakadan itibaren vaka/gün grafiğin var. Buna göre abd nin ardından dünya ikincisiyiz.
Büyük şirketler duygusal melodiler ile evde kal reklamı yapıyorlar.
Turk Telekom'un evdekal kampanyası melodisini sanırım tespit ettim ama yanılıyor da olabilirim. Buna bezen "Ben seni sevdiğimu dünyalara bildirdum" şeklinde de güzel bir türkü vardı. Çok versiyon var ama az bilinen bir Trabzon türküsüymüş.
Evde karaoke de güzel bir vakit geçirme şekli.
https://www.youtube.com/watch?v=1NOlJaMhM18
Arzu Akmeşe - Gemiler Giresune
Haftalık olduğu için 2 hafta sonrada almakta kolay olmayacak. Şu anda maske ihtiyacım yok. Öncelikle çalıştığım iş yerinden alacağım. Zira iş dışında evden çıktığım yok.
Ancak Maske takmak dışarı çıkmayı motive etmemeli.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Turizmde de çalışıyorum ve bir cok yabancıyla iletişim halindeyim özellikle Ingilizlerle. Emin olun içlerinde birçoğu bizim ülkemizi kendi ülkelerinden daha çok seviyor. Bir an once şu salgın bitsin diye 4 gözle beklediklerini şahsen biliyorum. Umarım bir an önce normale döneriz de bir nebze olsun turizmde çalışan insanlar da rahatlar.
Siz yazdığımı anlamamissiniz Avrupa reform ronenansi gerçekleştirip akılcı aydınlanmacı bir yolu seçti, kilise gibi zirvaliklari hayatın gerisine atabildi yerine sistematik düşünceyi koyabildi. Almanlar bunu her alana yaydı. Sizin saydıklarımız doğunun yildizlari ama bı 500 600 sene öncenin yıldızları. Sizin soylediklerinize ek olarak yoksa şunları da sayardim ibn rusd, harezmi, ibni Sina. Sıkıntı avrupanin kendini kurtardığı şeyle biz hala bogusuyoruz.