reznikov musun nesin olum niye hep biz söylüyon la fransadan aldık de almanyadan aldık de bidon yolladı de bizi karıştırma la
Printable View
https://i.hizliresim.com/cm49pm7.png
kalanlar içinde en etkili olacak olan tcell temettüsü, ama tcell genelde 3 taksitte öder temettüyü, tek başına eregl ölçüsünde etki edecek bi hisse yok
gedik yatırım sitesindeki bilgilerden derledim
geçen gün de boğazları kapatın diye ricada bulunmuştu.. ama unutmamak gerekir ki, ukraynalının kendi aklı, kendi lafı yok, bunlar anglo-sakson lafı, onların söylettiği laflar
türkiyeyi işin içine dahil etmek batılı orspu çocuklarının en öncelikli isteği.. asla bu tuzağa düşmemeli türkiye, hatta daha da fazla rusya yanlısı görüntü vermeli- senin pislik oyununu görüyorum ve bu oyuna gelmeyeceğimi bil" demek adına
kuş kalkıyo mu, nedir ??
endeksler de yeşiller artmaya başladı...hadi biz dünyanın en iyi borsasıyız ondan yeşiliz onu bilmeyen yok da , bu diğer hadsizler ne akla hizmet artıya geçmiş bu derece onu anlayamadım..
Halen patron ve manipülatör hegomanyalı şirketleri
F/K ları 20-30 ve üstü balon gibi
PD/DD leri 10 ve üstü balon gibi
Şişiriyorlar
Balonlar illa ki patlar
Döviz borcu çok olan şirketlerin işi çok zor
patron ve manipülatör ün balon gibi şişirdikleri
F/K ları 20-30 ve üstü
PD/DD leri 10 ve üstü
Hisselerde dikkatli olun, yem olmayın
Kimin ne iş yaptığının önemi yok, Kibrit satan firma da aynıdır, Teknoloji satan da, Hayal satan da
Esas olan Bilanço, kar/Piyasa değeri ilişkisi ve Defter Fiyatıdır. Ticari şirketlerin hepsi aynıdır kar etmek, iflas etmemek için kurulurlar
Borsamızın yaklaşık
genel F/K çarpanı 9
Genel PD/DD çarpanı da 1.8
Maalesef epey hisseyi balondan beter şişirdiler
Yatırım tavsiyesi değildir
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir