Bunlar, emekliye %30 zam yaptiklari gunden beri batiyorlar.
Acaba gariban emeklinin 20 yillik ahi'mi tuttu diye dusunmeden edemiyorum.
Printable View
Bunlar, emekliye %30 zam yaptiklari gunden beri batiyorlar.
Acaba gariban emeklinin 20 yillik ahi'mi tuttu diye dusunmeden edemiyorum.
Şimdi bir fotoğraf gördüm ve içim parçalandı bu deprem de en önemli hususlardan biri de bütün ailesini kaybetmiş kimsesiz kalan çocuklar, imkânı olanlara bu çocuklara sahip çıkma imkânı verilmeli ve imkanı olanlarda sahip çıkmalı bu bence pek çok şeyden önemli.
Geçen gün Zonguldak madencileri ile kanalın birinde röportaj vardı .Madenciler Depremin1.günü yardım için başvuru yapmışlar Bürokratik engelleri aşmaları 2 gün sürmüş ve 3.gün ancak izin alıp bölgeye gidebilmişler..Toplumda göçük konusunda en tecrübeli gruba bile izin çıkması 2 gün sürmüş...Söyleyecek birşey bulamıyorum...:vk:
özellikle kuyumcular ,bankalar ,ptt başta olmak üzere içinde mal olan işyerlerinin durumu nicedir ?
yıkılmış evlere dedektörlerle altın avına çıkacaklar muhakkak vardır...
malum uzun yıllardır internette ve özellikle eskiden ermenilerin-rumların yaşadığı yerlerde ,kiliselerinde,mezarlıklarında define avı yapanlar yazıldı çizildi.,güzel güzel videolar çekip internete koydular.. birileri bu define işinde uzmanlarşmış şifre nasıl çözülür diye kafa patlatırlardı...
kentlerde, şehirlerde hırsızlar girdikleri evlerde evsahibinin gizli yerde olduğunu sandığı altınları sanki elleriyle bulmuş gibi çaldıklarını bilmeyen mi var...
bakalım bunların çözümüne sıra ne zaman gelecek ?
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...rildi-7586838/
Yaşanan depremlerin ardından planlama, koordinasyon ve acil müdahalede yetersiz kalmakla eleştirilen AFAD’ın eski başkanı göreve çağırıldı.
Kızılay Başkanlığı ve AFAD Başkanlığı görevlerinden sonra Tanzanya Büyükelçili’ne gönderilen Dr. Mehmet Güllüoğlu Türkiye’ye döndü.
Güllüoğlu, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:
“Adana’dayız. Dışişleri Bakanlığı, AFAD ve Adana Valiliği olarak yurtdışından gelen yardımları koordine ediyoruz.â€