yeni sasa yı soyluyorum hazır mısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Printable View
yeni sasa yı soyluyorum hazır mısınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yaa tabii, sende de biraz kabahat vardı, bu dallamanın her yazdığına cevap verdin, boş geçmen lazımdı bir kaç diyalog sonrası
herifin en küçük bi borsa bilgisi yok, viop pozisyonu zaten olamaz, başka bi konuda da bilgisi yok, forumdaki kimseye sağlayacağı en ufak bi katkı yok.. sürekli mesaj atıyo, ben okumuyorum içeriklerini pas geçiyorum, ama bi entryde anlatacağı şeyi insan niye 15 ayrı mesajda anlatır.. bi tane espri yaptınız aranızda, tamam kaliteli bi espri değil aam olsun, pekiii niye 30 tane mesajda sürdürülür aynı espri ?? ayıptır, yazıktır, insanlar buraya işlerine yarayacak bi şey yazılmış diye giriyor, ama gel gör ki dallamanın biri akşama kadar boş yapıyor..
emmi bittiğinde zaten kanal kırılıyor. bunu teknik analizle bilemezsin bak market nasıl kapatmış. sen buna ne teknik analiz ile vob yapacaksın mümkün değil.
yarın öbürgün market ne yapacak neye göre poz alacaksın mümkün değlil.
teknik analizle yarın ne yapacak bilemezsin
asla başaramazsın.
tek derecede mikroda 1 dk da kaç puan oynuyor aklını alırlar...
vob kesinlikle yapılamaz.
ne diyoruz vob yapmayın.
https://i.hizliresim.com/ru7awu6.png
artı kapattık ama çok ciddi ayı formasyonu oluştu.
bugün zopa yemedik pas geçti. yarın falan vukuat çıkabilir, altın kapılarımız kan olabilir :)
pala yarın cumadan önce bir tur, cumadan sonra bir tur atabilir :kahkah:
Arkadeşler ben mi Mehmet’i anlamıyorum yoksa ne anlatmak istiyor
Mehmet ne zaman piyasa zorlansa tepe de olsa geliyor vob yapmayın diyor tamam bunu anladım
Mehmet düşecek mi diyor anlayan biri yazıversin benim bildiğim Mehmet eskiden beri short vurur hep