Bu yasaklama kararları fışkırtarak kutlar borsa diyecektim dün gece ama artık borsadan sıtkım sıyrıldığı için..
THY falan buradan soluksuz yükselişe geçerse şaşırmayacam..
Haa perşembe de faiz artarsa şaşırmayacağım..
Reis ters köşeleri sever..
Printable View
Bu yasaklama kararları fışkırtarak kutlar borsa diyecektim dün gece ama artık borsadan sıtkım sıyrıldığı için..
THY falan buradan soluksuz yükselişe geçerse şaşırmayacam..
Haa perşembe de faiz artarsa şaşırmayacağım..
Reis ters köşeleri sever..
Ne dedi dün Lütfi Elvan. İki senede 36 milyar dolarlık altın ithal etmişiz galiba. MB düğünler için altın sertifikası çıkarsın aga. Çeyrek altın sertifikası, üç burma bilezik sertifikası. Gram/TL ye endekslesin bozduracağın vakit git TL olarak al paranı :oleyo:
Şeytan diyor Fener al. 29,94 fiyatta
Bjkas çakıldı bugün. BJK puan kaybedip, Fener de puan kazanırsa biraz , şampiyon olacak beklentisi ile bu kez Fener’i tavanlara sürebilirler.
Denesek mi acaba?
Haaa doğru abi o dediği bu anlama geliyor. Tüh zaten demişler:oleyo:
Ama yanlış dedi. 70 milyar dolar karşılığı ZK ne kadarsa o kadar. Hepsi piyasadan çekilmiyorki. Kaç DTH ZK oranları bilmiyorum sürekli değişti son zamanda yüzde 12 falandı ortalaması bir ara. Hadi yüzde 20 olsun. 70 milyar DTH artsa 14 milyar dolar eder piyasadan çekilen gerisi hava civa rakamsal değşiklik. Ki bu ZK da MB Brüt rezervinde görülüyor bildiğim kadarıyla.
Yahu bu aşı sırası bize ne vakit gelecek?
Gundwane abi işine karışmak gibi olmasın da, bence bu yasaklar thy ve Pegasusa yarar yaramasına da ama en cok bankalara yarar, millet çalışmayıp hazırda yiyecek, eee haliyle para kalmıycak ve gidecek bankadan kredi çekecek, abi bi düşün bu yasaklar devam ederse paraya para demiycez
Walla bozkurt arkadaşlar (caho özellikle :P ) bana kızacak ama..
DOGECOIN yüzde 100 e yakın yaptı..
RIPPLE yüzde 300 yaptı..
Haber var şu bu..Hepsi yükseliyor..
Biz burada komplo teorisi kurup pozisyon almaya çalışıyoruz..
Diyorum da perşembe haşırt diye 1 puan faiz artırmayacağını ne biliyoz..yapar mı yapar..
Sana da short koklatırlar..
2 hafta önce LONG cuları bitirdi bi hamle ile..
Ben faiz kararı sonrası (seni de dinleyerek eski puanla 200 puan kara satıp çıktım idi..cuma hadi sabret hafta sonu falan derken hafta öyle kapandı..hafta sonu gümmm...yoksa bende LONG olacak ve bütün paramı kaybedecek idi..
Ki 50 kontrat ım vardı.