Hedefe geldik
Artık maç kaybetme lüksü yok.
Açıkça kazandikca üstüne(yeşilin), kaybetdikçe hüzünlü günler.
https://i.resimyukle.xyz/y5R3SI.png
Grafiği paylaştığım tarih grafiğin üstünde.
Printable View
Hedefe geldik
Artık maç kaybetme lüksü yok.
Açıkça kazandikca üstüne(yeşilin), kaybetdikçe hüzünlü günler.
https://i.resimyukle.xyz/y5R3SI.png
Grafiği paylaştığım tarih grafiğin üstünde.
6 lira olmasına gerek yok.
Al sat yapa yapa maiyetine getirirsin hisseyi.
Üstelik hareketlere aşina da olursun.SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseyi bu kadar basan kurum.kim? Paylaşacak var mı
P10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstüste gelen sakatlıklardan sonra maçın riskini almak istemiyorlar
Yarın zor bir gün olacak
Yarın zor gün
Yarın 1.40 altında alım fırsatı verir mi?
Biz insana, anne babasına en güzel bir biçimde davranmasını emrettik...” (Ankebut Suresi 8)
alım fırsatı derken ? 1.40 altı olsa/gelse #tspor niye almayı plânlarsınız? TS nin şampiyonluğu mu ? .... bunu ciddi olarak beklemiyorsunuz herhalde [emoji33][emoji33]
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.4 altı hariç hepsi gelmiş
İmza:
Biz insana, anne babasına en güzel bir biçimde davranmasını emrettik...” (Ankebut Suresi 8)
Nedense artık hiç şaşırtmıyor, hiç şaşmıyor artık. Hep aynı istikrardan devam ediyor. Nerede bir avantaj yakalasa hepsinde istemem deyip ikram etmeye devam. Sadecee bizlere yazık oluyor.
Galatadarayda bedelli sesleri var dikkatli olun hepsi aynı durumda
El gidiyor Mersin'e, Bizimki gidiyor Tersine. Aynı oyunda inatlaşan çoçuk gibi illa ters bişey gıcıklık yapacak.
J o i n m e
buraktepe
Buralarda demlenip gidecek ellam. fener coştu acaba bu senenin şampiyonu fener mi? Tspor garipsin garip. İyi ekmek yedirdin Emma daha aşağıdan alır mıyız derken baka kaldık...
3 lira maliyet ile 3 yıldır bekliyorum bugün hiç hareket yok daha ne kadar bekletir acaba
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hikaye sonlanıyor mu acaba
Dostum zaten bu patlamış hali?
Hissetmedin sanırım!
Herşey UEFA da gruplara kalınca başladı. Haftada 2 maçı kaldıramıyor bu çocuklar.
250 bin hisse alsam.
1.55 görsen
50 bin bırakırmısin acep.
Yabancı oranı yüzde 17 falan geldi.
Maliyetide burdan yüksek.
Alayım ben iyisimi.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sefer umutluydum ama yine yaptı adiliğini
al tabi ki, almadığın kabahat... ts kesin şampiyon olur!!! önce burda üstat! var grafik atar, arada karıştırır bask a hisseyi #tspor diye atar, ama bol keseden atar, sen onu da dinle öyle al... 5 tl olur kesin! yok karadeniz fırtınası na 6.1 tl yakışır [emoji23]
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskilerden kimsecikler pek kalmamış,sadece DOLLARS var,oda arasıra...merak ediyoum TS 0.80 fiatlarındayken alan oldumu acaba ???,çünkü çokları maliyetim,şu bu diye ağlaşıyor,yahu hisseye diplerden yükleneceksiniz,karı gördünmü postalayacaksın,yok şuraya,buraya çıkacakmış,geçin bunları,üstelik borsada tek hisse yok 600 üzeri hisse var:wave:
Rize maçı 1.5* direncine karar maçı.
kalanlar çaresiz kış uykusunda gardaş...
4-6 arası alanlar baksa yazsa ne yazar...
Evet bende sessizce yıllardır bekleyenlerdenim. Zarar büyük olunca gürültü yapmadan beklemek gerekiyor. Maliyet derseniz 3.xx lar.