adam bankalara gelin ortak olalım diyor e ticarete dayalı iş yapalım diyor ve siteyi kendi kurduğu şirkete kiraya veriyor batanakadar ne satarsam kar mantığı acaba bizdemi dolandırıcı olsak ne yapsak bu işte iyi para var
Printable View
adam bankalara gelin ortak olalım diyor e ticarete dayalı iş yapalım diyor ve siteyi kendi kurduğu şirkete kiraya veriyor batanakadar ne satarsam kar mantığı acaba bizdemi dolandırıcı olsak ne yapsak bu işte iyi para var
Bimer, cimer vs... hepsi hikaye twitterdan filan beni takip eden bilir. Anel Telekomda patron şirketi satıyoruz diye 2 sene boyunca KAP haberi gönderdi ve hisseler böyle pazarlandı. sonra satış iptal oldu haberi ile hisse gözaltına gitti. Şirketi satın alacağı söylenen hollandalı şirketin 1 günlük 100 euro sermayeli ve tek çalışanı olan bir şirket olduğuna dair evrakları Hollandadan elden getirdik. Patron hakkında avukat tutarak dolandırıcılıktan 39 kişi şubat 2017 de suç duyurusunda bulunduk. Savcı bunun için spkdan izin istedi spk izin vermedi halen. En son yapılan olağanüstü genel kurula katıldım, bakanlık temsilcisinin gözetiminde yapılan genel kurul kayıtları bile tutanaklara düzgün işlenmedi. Ve daha bir çok usulsüzlük. Gümrük ve ticaret bakanlığına başvurdum ve bunu ispat ettim. Tutanakları değiştirin diye. Mahkemeye vermem gerektiğine dair cevap gönderdiler.
Velhasıl, Necip Fazıl Üstadın dediği gibi işliyor her şey; "Kanun Örümcek ağına benzer, bal arıları takılır, eşek arıları geçer"
özet budur.
Bimeks %53 halka açık iken de SPK dan Akgirayın hisselerine tedbir gelsin, hisse satışı engellensin diye talepte bulunduk ta ne oldu?
"Kanun Örümcek ağına benzer, bal arıları takılır, eşek arıları geçer"
Cumhuriyet tarihinin en çok ceza alan şirketi ve yönetimi bunlardır. Spk tarafından nice kereler rekor cazalarla cezalandırıldı buna rağmen usulsüzlük yapmaktan bikmadilar
para cezası çözüm değil. Tuğçelik'i okumanızı tavsiye ederim.
Bu mağduriyetlerin yaşanmaması için tavsiye listesi oluşturarak göndermediğim kurum kalmadı
https://twitter.com/Aneltzede/status/971773603443363841
Her şey bilancoya bağlı olacak nedenmi? Kendimce bir yorum yazayım bimeks vari ozsermayesini yitirmiş şirketler bilanço açıklarken hemen akabinde izahat gönderirler ttk 376 maddesi uyarincami neydi öyle bir maddeyle başlar. Derki zararim Sü kadar stokların bu kadar marka degerim bu kadar bunların toplamı bu kadar der devamında toplam degerim yatırmış olduğum 120 milyonluk ozsermayemi korudugumu gösterir diye açıklar. Butablo kendisini kottan tutuyordu. Şimdi stok varmı gelir var mi mağaza varmı marka degeri ne kadara indi ozsermayeyi koruyup korumadihini nasıl açıklayacaklar. Işte işin sırrı bilançoda
Markamızın değerini korumak için kiraya verdik.şu kadar gelir bekliyoruz gelirle borçlarımızı ödeyeceğiz diyecek.
Eğer kirayla borclarini ödemeyi düşünüyorsa zahmet edip bilancoyu gondermesede olur
Ver iflasını bitsin bu çile şu mübarek kandil gecesinde bize bu mağduriyeti yaşatanlarında Allah burunlarından getirsin gün yüzü göstermesin
Amin amin amin
mübarek gün hiç beddua etmeyelim agalar. iman tahtası boş olanın vicdanı da olmaz. rabbim herkese niyetine, ameline göre icab edeni verir. o sebep bence bu gece buraya yazıp çizmek yerine darda olanlar için, şifa bekleyenler için, şehit anaları, babaları,eşleri, çocukları için,
zulüme uğrayan tüm mazlumlar için ve de kul hakkına girenlere, mazlumlara zulmedenlere, kanla gözyaşıyla beslenenlere aman vermemesi için rabbime duamızı edelim. cümlemizin kandili mübarek olsun...
Ülkemizin birliği, beraberliği, vatanımızın ilelebet devamı için, mazlumların kurtuluşu, zalimlerin ıslahı, ailemizin ve kendimizin sağlık ve huzuru, ölmüşlerimizin ve yaşayanların affı için bu geceler dua, yakarış fırsatıdır.
Üç ayların ve başlangıcı olan bu Akşamki regaib kandilinin Ailemiz, ülkemiz, Islam alemi ve tüm insanlık için Hayırlara vesile olmasını Rabbil aleminden niyaz ederim.
ne de güzel yazmışsın agam! cümlemiz için binlerce kez amin.
Tam 8 ay once borsaya yeni adım atan bir gerizekalı olarak 30 bin lira civari para yatırdım bu lanet hisseye ve dün 20 bin lira zararla ciktim. Şirkete kufredecek halim yok, ben girdiğimde de cok parlak değildi. Al-sat yaparim diye aldim ama sanırım cin olmadan adam carpmaya kalktim. Burayi hisseyi aldığımdan beri takip ediyorum. Biz kivranirken dalga gecen cok haysiyetsiz gördüm ama üye olup cevap vermeye tenezzül bile etmedim. Içeride kalanlara Allah sabır versin.
Bugünkü satıcıların nerdeyse tamamı ky dışındakiler tarafında yapılmış. Satan kurumlara bakın ky kullandığı kurumlar değil alıcılar her zamanki gibi bankalar yani ky tarafı
Üstadlar pasta varsa paylaşabilirmisiniz
http://www.hisseanaliz.net/showthrea...14998&page=175 bu sitede bakabilirsin
Ek 17222
Alıntı
Evkur ortalığı kasıp kavuruyor. Bunların boşalttığı alanın büyük bölümünü Evkur doldurdu. Reklamın dibine dibine vuruyor adam. E-Ticaret bile var. Mediamarkt bunların kapattığı çoğu AVM’de şubeler açıyor. Bunlar Hala film fırıldak peşinde. Atı alan Üsküdar’ı geçiyor Karagiraylaar. Ytd.
Alan KY, satan BY veya patron ise tünelin sonu görünmeye başladı demektir..
hayırlı cumalar tedarikcilerden beklenen haber gelmeden stabil hareket etmeye devam edecek görünüyor yapmış oldugu teklife olumlu dönüşler olursa yukarı yönlü hareket başlar aksi halde kottan atılması içten bile degil faliyeti olmayan şirketi kotta tutmazlar arbulda battım inş burda aynı şeyi yaşamam
Uzun süredir tedarik sıkıntısı yaşayan ve borçlarını ödemekte zorlanan Bimeks, bugün yaptığı açıklamayla şirket faaliyetlerinin durma noktasına geldiğini ve alacaklılara sunulan iki seçenekli çözüm paket konusunda alacaklıların yanıtlarını beklediğini bildirdi.
Alacakılara hisse vermek ve alacaklıların alacaklarının Özel Maksatlı Şirkete (ÖMŞ) devredilmesi gibi iki seçenek gündemdeyken yatırımcıların kafasındaki soru, alacaklıların bu seçeneklere nasıl bir yanıt verdiğiydi.
BloombergHT'ye konuşan Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, "26 Ocak'ta tahvil yatırımcıları bankalar ve alacaklılarımızla ortak bir toplantı düzenledik. Alacaklılarımızın yüzde 95'ini topladık. Toplantı gayet umutlu geçti ve bizi ümitlendirdi. Neticeye erişiriz diye düşünüyorduk. Hala cevapları bekliyoruz. Cevaplar kısmen geldi. Olumlu cevaplar çoğunlukta ama olumsuz cevaplar da var. Cevapların çoktan gelmesi gerekiyordu. Ama bazı kurumsal yatırımcılar o takvime uyamıyorlar. Cevap verenler içinde çoğunluk bu işe uyarsa ben de uyarım' şeklinde şartlı cevap verenler var." diye konuştu.
26 ocakta bunları söylemiş Olumlu cevaplar çoğunlukta ama olumsuz cevaplar da var. Cevapların çoktan gelmesi gerekiyordu. Ama bazı kurumsal yatırımcılar o takvime uyamıyorlar. Cevap verenler içinde çoğunluk bu işe uyarsa ben de uyarım OLUMlu cevap çoğunlukta %95 topluyor yarısı teklifi kabul etmeyip özel kurulacak şirketten hisseyi verip alacağını alır dbgital kullanıp kabul etmeyenleri saf dışı edermi 3/4 aydır topluyorsa hisseyi rakam 25 -30 dan topladı çözerse kaçtan satar
Yeterki istesin ne zor durumdaki şirketler kurtuldu hisse fiyatları nereden nereye geldi inşallah bugün gün sonu olumlu bir haber gelir
İnşaallah iyi bir haber bekliyoruz.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
26 Ocak 2018
23 te alıcı yok satış yapmak istiyorlarsa aşağı indirmeleri gerekiyor
Özgür bey eşleşmeler için teşekkürler nerden nereye geldik bu kağıtta umut olsa bu kadar düşürmezlerdi sanırım artık sona geldik laf dinlemedik bu adilere güvendik şimdi bedel ödeme zamanı