3 m lotun 2m'u takastan düştü(dolaşımdan çıktı), büyük ihtimal patronun yakınlarından birine geçti.
Printable View
3 m lotun 2m'u takastan düştü(dolaşımdan çıktı), büyük ihtimal patronun yakınlarından birine geçti.
Fiili dolaşım aynı görünüyor
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap'da detaylarına ulaşılabileceği üzere NNF dün ve bugün yine alımlar yapmış
Son düşen kitle fonlama haberi başka hisseye düşse tavan olmuştu
Yazıklar olsun milleti silkelemek için ellerinden geleni yapıyorlar
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarın genel kurul var ne forumda ne twitterda yaprak kımıldamıyor.. Hisse de aynı şekilde hareketsiz.
Aracı kurumların coin piyasasına girmesinin önü açıldı diye bir haber okudum. 100 mio sermayeliler yeni bir şirketle girevbileceklermiş . Bakalım neler olacak
Hemen fırsattan istifade yönetim kurulu üyeleri 3 milyon lot daha satsın umarım mutlulardır mahvoldu hisse
Genel kurula katılan bir hissedarın söylediğine göre tradingview işi doğrulanmış. https://twitter.com/mindcircus8/stat...564018688?s=21
https://twitter.com/goktugdemirbag/s...84538054737926
İsmen ve info hacim kıyası, bakalım eşitlendiği günleri görebilecek miyiz?
Hisse mi aldık başımıza bela mı aldık belli değil aylardır sürünüyoruz.
Battım galiba
https://infoyatirim.com/yuklenenler/...r-Izahname.pdf
Escar Turizm Taşımacılık ve Ticaret, info aracılığıyla halka arz için başvuru yapmış. İnfoya kalacak komisyon geliri yaklaşık 7,9 milyon görünüyor izahnamede.
https://twitter.com/infomenkul/statu...163589633?s=20
tradingview ile anlaşma haberi de geldi.
Tradingview sitesi üzerinden direkt alım satım yapmaya imkan sağlayacak. Buna büyük ihtimalle yurtdışı hisseler de dahil olur diye düşünüyorum. Hatta son hamleler gösteriyor ki şirket kripto işlerine de girmeye çalışıyor. Bu tabii ki 1 2 günde olacak iş değil. Ama tradingview anlaşmasının çok potansiyelli ve geleceğe dönük bir yatırım olduğunu düşünüyorum.
Muhteşem bir bilanço açıklandı, 38 milyon kar.
Ve bu fiyatlanmadı, kısa sürede çok acayip hareketler olabilir.
Yatırımcılara hayırlı olsun.
Valla helal olsun bunuda satış fırsatı kullanırlar bakalim hangi müdür satacak
Oha o nasıl kar qua arz geliri mi var içinde?
Icinde degil o ikinci cyrege giriyor
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
inceleyebildiniz mi artıran karı hangi kalemler? komisyondur umarım
Şimdi kısa bir durum değerlendirmesi yapalım; Kar harika... İkinci çeyrek için Düşen hacimleri halka arzlar tolere edecektir. Maalesef kredili işlemler, total işlem hacimleri düştüğü için ikinci çeyrek bu kadar yüksek bir kar gelmeyebilir. Üçüncü çeyrek hacim ne toparlanmaya başlayacak diye düşünüyorum. Kısacası Hacimler üçte birine düşmesine rağmen hala pozitifim.
Saygılar
Henüz inceleme fırsatım olmadı ama gözüktüğü kadarıyla kasadaki para inanılmaz artmış. Borçlar çıktıktan sonra kalan miktar 383 milyon, şirket işi gücü bırakıp parayı mevudata koysa bile 70 milyon faiz geliri elde edecek kadar nakdi bulunuyor. Müşterilere kullandırılan kredilerin daha yüksek yüzdelerden olduğunu düşününce etkisi çok daha iyi olacaktır. Bedellinin ekmeğini bu çeyrekte yemişiz işin kısası. 2. çeyrekte qua arz geliri bilançoda olacak, planlanan diğer arz da yetişirse bu çeyrekten bile iyi bir bilanço 2. çeyrekte kuvvetle muhtemel olacaktır.
Hocam eğer escar arzı da bu çeyrekte yapılırsa zaten yaklaşık 20 milyon(net rakamı hatırlayamadım) gelir olacak. Faiz gelirleri müşterilere kullandırılan krediler azalsa dahi parayı boşta bırakmayacaklardır bu çeyreğe yakın bir faiz geliri beklerim. Komisyon gelirleri bu kadar düşmüş olmasına rağmen benim beklentim bu çeyreğin aşılacağı yönünde
saygılar
Ne olursa olsun var bir çapanoğulluğu hep olacak bu hedef grupta galiba. Insider trade bir gelenek sanki bilanco günü hisse yuzde 5 yukarı
Nakit dipnotuna bakarsanız 598 milyon nakdin 41 milyonu şirkete ait. Kalan kısım şirketin müşteriler adına tuttuğu nakit paradır. Karşılığında ticari borç vardır. Şirketin net nakit pozisyonu yoktur.
Syg.
Bu kara quagr arz geliri dahil değilmiş haklıymışsınız. Bu durumda quagr arzından ve sıradaki diğer arzdan 20 milyon lira civarı kazansa sıradaki çeyrek kar 50 milyon liraya da yaklaşabilir. Beni tahtadan düşüren speke hakkımı helal etmiyorum aldı malımızı elimizden. Neyse taşıyan arkadaşlara bol kazançlar. Bana nasip değilmiş.
Sayın hocam 2. Çeyreği 50 değilde 35-40 düşünsek ve Biraz da iyimser bir tahminle üçüncü ve dördüncü çeyreğinde böyle geçeceğini düşünsek 150 mio yıllık kar verir 8-10 fk arası fiyatlansa 12-15 tl ye gelir hissenin fiyatı. Yani geç değil diye düşünüyorum şahsen.
Saygılar
Nnf boşuna almıyor diyorduk, haklı çıktık..
Sn.berkshire nick ve trade tarzınız birbirine uymamış. Warren olsa bu hisseyi almış bu beklentilerle taşıyor olsa ortak sattı o oldu bu oldu diye satar miydi sizce?
Amacım sizi üzmek değil ben de 13 yıllık borsaciyim bunları çok yaşadım artık çok daha sakinim sallamıyorum kolay kolay düşüş çıkışta etkilenmiyorum sizin yaşınızı tecrübenizi bilemem ama borsada kazanç için biraz kör sağır olmak gerekiyor naçizane, ve asla üzülmeyin kesinlikle fırsatlar bitmez yeter ki sermayeyi kaybetmeyin. Hırsla panikle tekrar işlem yapmadan, bu trade de ne yanlış gitti iyice düşünmenizi tavsiye ederim.
Bakmayın böyle konustugukuza geçen ben de viop da iyi bir para batırdım:( bu işlerde kar zarar kardeş önemli olan ders alıp devam edebilmek vesselam.
Bol kazançlar dilerim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen[emoji106][emoji106]Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissenin hak ettiği bu işte. 8 liradan malı çakan yöneticiler kutlama yapabilir. Şirketinizin hisse itibarını bu hale getirdiniz
Kripto borsalara düzenleme için aracı kurumlar çalışma grubu oluşturdu
https://www.bloomberght.com/kripto-b...sturdu-2279215
Elektrik şu kadar gelmiş, her gün et yemisler, taksiye binmisler dolmus kullanmamışlar diyen bilmişler bu bilancoyu es gecmis anlasilan. Sesleri cikmadi.
Akşam gelen beklenti ötesi bilançoya rağmen bugün hiç tepki vermemesi info gibi aracı kurumlar için asıl önemli olanın işlem hacimleri olduğunu düşündürttü bana. Yani hacimler düzelmedikçe tek seferlik karların bir önemi yok. Hatta faiz gelirleride hacimlerle doğru orantılı olduğu için hacimler artmadıkca gelecek çeyreklerde aynı kara ulaşmak biraz zor olacak gibi görünüyor.
Bu bilançoda hiç halka arz geliri yoktu, sadece 2. çeyrekte bile 20 milyon liraya yakın halka arz geliri eklenecek.
Ve bu yıl sanırım 7 tane halka arz yapması bekleniyor info'nun.
Yani hacimler böyle devam etse bile halka arzlarla beraber inanılmaz bir kar artışı yaşanacak. Bu fiyatlarla gelecek çeyrek FK 4'lere iner. Bu kadar agresif büyüyen bir firmayı kimse 4-5 FKlarda tutamaz.
Günlük,haftalık, kısa vadeli hareketler her zaman yanıltıcıdır, çok takılmayın bence.
Biliyorum ama faiz gelirleri müthiş artmış ilk çeyrekte. 2 çeyrekte bunun sürdürülmesi zor gibi. Hacimlerde de %35-40 düşüşler var.
2.ceyrek icin faiz ve komisyondan oluşacak açığı muhtemelen halka arz komisyonlari kapatacak ve hemen hemen aynı kari yakalayabilecek. Ancak sonraki ceyrekler için aynı şeyleri soylemek için şimdilik erken.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.