Ek 14830......
Printable View
Ek 14830......
Aramızda 3 kuruşun lafımı olur Mustafa bey... [emoji3]
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi anda 4 24 den 4 14 e indiriyor YTD
Gap kapanması için tam 4.09 kapanış yapması lazım.hissenin biraz soğuması gerekiyor.vallahi bence sıkıntı yok.isterse 3.30 boşluğunada salabilir.ama salamaz.çünkü ky a mal kaptırır.biz izmirliler şahin gibi bekliyoruz .aşağı salarsa biraz daha alıp lotları çoğaltslım diye.bu benim düşüncem kesinlikle ytd.
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burda artık durum farklı akşama + kapatırsa şaşırmam YTD
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarıdan sattıklarını aşağıdan toplamaya çalışırlar. Bu bir kuraldır. silkeme yaparak toplar bu çakallar. Onun için sakin olmak lazım .ytd
Gapı kapatınca 3.30 A salacağını ben düşünmüyorum. Ama salabilirde tabi bir garantisi yok bu işin. Kipanın bildiğim kadarı ile 3,5 i halka açık ve açık oranın çok büyük bir kısmıda iş yatırımda olması gerekiyor.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynenn .katılıyorum size
Ya bunun günlükçüsü var kredilisi var açıkcısı var .. speğinde bir bütçesi var... Hisseninde zamanı yok..bazı hareketler seri olacak kalbi olan ekran kapatsın... hedefi olan takip etsin...
Benimde bi ot bildiğim yokda genel kurallar böyle
YTD
Biz tuciye soylicegimizi soyledik ya migros ver ya da cift hane göster al malı. aksi halde, al bunu alamaz misiiiiin [emoji444][emoji444][emoji444]
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kademe paylaşan olsa satış tarafındaki lot miktarına bakardık.
Satan 4,xx lere razıysa yapacak bi şey yok....
Beklemeye devam...
Kaldırıp verıyormu ?gören varmı...
Baskılar bizi yıldıramaz. Bir lot bile satmadım.
Ek 14835çok değişen birşey yok
14-20 arası gidip geliyor hareketi yorumlayacak arkadaş va mı YTD
Kapanisa doğru hareketler sert olabilir.bence mutlaka 4 doğru hareket yaptıracak sonrası niyetlerini belli eder...tabiki biz bunlarla ilgilenmiyoruz..günlükçü arkadaş lara hitap ediyor..
1.50 den beri buradayız. Tuncik görüyorsan bil istedim. Satmadık yılmadık vermeyeceğiz.
az önce Secretariat (şampiyon) filmini izledim. o nasıl bir at öyle 2400 metrede 31 boy farkla yarışı kazandı ve hala rekoru kırılamıyor. bizim hisse de son düzlükte bir atak yaparmı diye içimden geçirmiyor değilim hani. ayrıl da gel kipam ayrıl da gel...
4 18 e geliyor tamam bu sefer kıracak diyorsun sonra hop geri aşağı basıyor YTD
Ek 14849...........
Ek 14850.................
anlık verilerdir
Ek 14851...............:Sad::Sad::Sad::Sad:
aç kurtlar alışta bekliyorlar
Ek 14852 ..................
sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim bunlara mal YOOOOKKKK
Endeks nerdeyse artıya geçecek ******** kağıda bak 20 yi kırabilecek mi diye bekliyoruz YTD
Ek 14853 4,17 baskılıyorlar
Kapanışa doğru basarlarmı acaba....
Haerkes kazandı.. 1 haftada..daha ne olcakkı..adamlar 1.5-2.5 arası topladılar...kucugude byugude kazandı...
Gapı gaptıracak mı bakalım...:)))
4,20 üzeri olsun bana yeter sizi bilmem kedemeler öyle gösteriyor en azından
Tabiki de + kapatarak
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.