Sermaye artırımı yapacak hisse yükselmeye başlangıç yapıyor gibi yoksa biz mi bilmiyoz....acep
Printable View
Sermaye artırımı yapacak hisse yükselmeye başlangıç yapıyor gibi yoksa biz mi bilmiyoz....acep
30 Kasım'da şirkete 65 milyon para girdisi olacak. Önceki bedelliden topladıkları parayı aşırmışlar. Spk bunu ortaya çıkardı. Bu parayı 30 Kasım'a kadar şirkette koyacaksın denildi. Bu onun paniği bizleri silkelemek için bu haberi Kap'a attılar.
Okadar büyük borsacı olmadım ky im ama bu hisseden iyi zarar ettiğim kesin 40,000 civarı hani bedelliyi iptal edio sean sonu bilanco gönderim hisseyi, 0,6x lere sürdüğü vakit uzun zamndır takip esiyorsan bilirsin bunları kimseye al sat tavsiye etmedim dikkat edin dedim
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
haberi panik yaptırım dökmeye çalıyorsin yemezler tırrıkkkk
taban yap ****** yiyorsa yılların acısını çıkaracağım senden😁
dike dike döndüreceksin
arkadaşlar şirketin büyük ortaklarının hareketine karşı geçen yılki duruma düşmemek için şimdiden kayseriler önlem alıyor. en azından bak yukarı götürür benim elimdeki kağıtlara göz dikersen 250 milyon daha sermaye arttırırım diye şimdiden göz dağı veriyor. bu durumda kağıdın önünü kesmiş oluyor. Kayserililer kağıtta hareket istemiyor 29 milyon adet piyasada alsın satsın buralarda oyalansın diyorlar. benim takastan para bugün geldi fona geçtim .bakalım 30 Kasımdan sonra ne olacak. YTD.
İnşallah Küçük yatırımcı dökülmemiştir.
Geçmiş yılların karı, yedekler ile 9 aylık karın toplamı 180.707.865 tl 4. dönem bilançoda iyi gelirse bedelsiz olayı yolda gibi*haber olumlu yansır*yatırım tavsiyesi değildir.
Bedelsiz potansiyeli var ikken bu sefer bedellsizi bırakıp bedelli olmayacagını düşünüyorum bunu spk da kabul etmez onun için rahat olmakta fayda var pazartesi yukarı hareket bekliyorum hep birlikte izleyecegiz kimbilir belki tavan gelir yatırım yavaiyesi değildir.
Ortada sermaye artirimi ile ilgili yonetim kurulu karari var spk müracaat edecekler. Spk müracaatindan büyük bir ihtimalle 1 ay sonra karar cıkara ha bu arada bedelli mi bedelsiz mi orası meçhul sirketdeki gecmis yillarin karı, yedek vs işin işine girer ise benim tahminim % 70 bedelsiz % 30 bedelli gibi bakip görecegiz. Onun için bu sermaye arttırimi olumlu görüyorum Yatırım tavsiyesi değildir.
Bilmediğiniz konularda lütfen yorum yapmayın.
Kayıtlı sermaye artırımı kararı almak bir artırım yapacağı anlamı taşımaz.
Süresi ve limiti doldumu şirketler bu kararı alır ve genel kurula getirirler.
Bilinçli ve mantıklı ayrıca prosuduri bilerek yazalım.
Kayıtlı sermaye artırımı yapmak bedelli veya bedelsiz sermaye artırımı yapılacak anlamı taşımaz.
Bilmeyen yazmazin ve sussun
Kap haberini okumadigim şeklinde niyet okuyuculugu yapıyorsunuz.
Kap haberini okudum ve yönetimin kayıtlı
Sermaye limitini artırdığını anliyacak kadar
Kavrama zekam olduğunu dusunuyorum.
Ama kayıtlı sermaye ile çıkarılmış sermaye arasındaki farkı bilmeyen yatırımcının fazla olduğuna çok şahit olmuştum.
İnşaallah siz bunlardan değilsinizdir.
Ama bu demek değildir ki şirket sermaye artışı yapacak veya yapmayacak.bedellide olabilir egerki şartları sağlıyorsa bedelsiz de sermaye artırımı olabilir.
Sağlıkla kalin
yön yukarı devam
bugun artık 1.50 olmasın inşallah
1.35 ustu ivme kazanabilir ytd
Yine beceremedi.. Gözü aşağıya dikti.. Kucağa bırakma operasyonuymuş sanırım...
Eksi kapatma bari şeref yoksunu..
Dinleniyor :)
Hizli ani geri cekilme..anlami ne olabilir..parke yollardan otobana hareket edecek gibi.
Spk yi mahkemeye verecekmiş... Kendisine verilen cezanin %80 nini şirkete ödetecekmiş.
Ne olur peki?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsizde bedelli de gelebilir.açıklama yapılmamış.bedelli gelirse cepteki parayı da alacak demek.dikkat.bide mahkemeye kimi kime şikayet etcek.dikkat..
Yatırımdaki şahsiyetsiz ş.......z
Bu hissede Galip baba yada onun gibi sağlam biri tahtada açık yapanları güzelce yakalarsa eğer güzel olur ve güzel hareket yapar , yoksa tahta yapıcı tam bir kan emici , ayrıca bu kan emici patronla beraber hareket ediyorki tam hisse gidecek insanların kafasını karıştıracak abidik gibidik haberler gönderiyor borsaya