Ya sen düşün, nacizaneyi boş ver biz sen ne düşünüyorsan aynısını düşünüyoruz arkandayiz üstad
Printable View
Bak gitme diye neler yapiorz sn üstad delikanlı bey
Yükselmesin diye satışları koymuşlar 2.21 e yada bizimi korkutmak amac !! Vicdansızlik bist uçmuş ben halen 2.20 kapatirsa iyi olur derdindeyim
16 -17 ve 18 kademelerindeki alışlar da 100 binli lotlara ulaştı.. :he:
2.19 ile KO'ya gidiyor..
Kimse deh demedi.. :oleyo:
2.19.
Bir kuruş için bu kadar laf ettik.. :oleyo:
Çok gördüler.. :oleyo:
Goturecek adam 1 kurusa bakmaz !! Bunun adi mipaz tam bu direnci kiramaz dersin satarsin hop yikar gecer arkasina bile bakmaz
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kurali 10 numara!!! Ama uygulamada kendi adima konusuyorm duserken para cikarken mal olmuyo [emoji16]
Bu akşam bi grafik ister misiniz. ?
Ama beş kişiden aşşa olmaz.. :he:
Topicte zaten 3 kişiyiz aktif 5i nereden bulacaz sana :))
Ben keyfim kahyasi( 3 ) bide demlik 4 anca bukadar cikti sana
Bende kettle var uyarsa ona soylerim oda rica eder senden olur 5 dunya 5ten buyuktur
😃
Olur.. Uyar..
Ben de çaykaşığını buldum.. :oleyo:
https://i.hizliresim.com/DyL5O6.png
E hadi atta bi grafik icimiz isinsin !!! Kis gunu !!! Ama hedefleri buyuk tut ustad=) soyle bolinger sikismis de bize yukari patliycak sonra tarihi zirvesini gormeye az kaldi de ne biliyim mutlu et bizi yoksa kuru grafik kabul etmiorz
Ok bekliyorz
Beş olduk delikan abi Buğra'da geldi
Şair ne diyo burda
2.19u kirmasi lazim kirarsa %10 civari gidebilr, kirmazsa bize g....bilir dio!!!! Ama sairimiz dram tarzi sevdigi icin 2.secenek agir basio yani niluferin dizelerindeki gibi yine bana husran bana yine hasret var=)
Sent from my SM-N920C using Android mobile app
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ef66fafbb9.jpg
WhatsApp grubunda ki Ercan bey sanırım Delikan[emoji1]
Düşüş trendi artık yukarı kırılıyor grafik de.
Bide sizin yorumunuzu alalım Sn Delikan ?
GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafik burada.
Düşen trend üst bandı kırılmış gibi gözükmekle birlikte.. kırılan trend bandları hakkında iki tecrübei tespitim olmuştur.
1. ) Kırılan trend bandlarının üç gün üstünde-altında kalınması gerekir.
2. ) Kırılan trend bandlarını bir kez daha deneme eğilimi vardır. ( Bu durum genellikle yükselen trendin alt bandı aşağı kırıldığıda görülür. Düşen trend üst bant kırılmalarında nadir görülür.)
Buna istinaden;
2.23 geçilip 2.24 ve üzeri kapanışlar yeni bir trend başlangıcı anlamına gelecek ve hedef nokta 2.43 -2.46 aralığı olacaktır..
İlk hedef noktasına varıldığında ise grafik ve göstergeleri yeniden değerlendirilmelidir..
Sağlıklı bir yükseliş hacimli ama volalitil olmayan yükselişlerdir.. Hızlı ve sert yükselişler, hızlı ve sert düzeltmeler yapar..( istisnalar hariç.. :) )
Teknik olarak sorusu olan varsa.. ve ben de cevabı biliyorsam.. bildiğim cevabı anlatabilecek kadar da kelime dağarcığım var ise.. buyrun sorun. :oleyo:
Soru 1. ) Gruptaki Ercan Bey DeliKAN mıdır.. ? (10 p)
Cevap 1. ) Değildir.
Soru 2. ) Anlaşılmayan bir yer var mı. ? (29 p)
Soru 2. ) temel olarak bir fikriniz var mı?
Yani 3 güne bence flamayi Diker
Peki cuma gününe kadar 2.20-2.25 takılıp şirketten imara bir itiraz haberi gelmez ve cuma tavan ile kapatır 2.7 yi görür isek mipazin çok teknikle alakası yoktur diyebilir miyiz? YTD
GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Delikan abi resmini at forma
Temel teknikten önemli değilmidir