Net Kar(TL)-87.053.889 Zarar,önceki kar 160 üstüydü,demekki bundan gitmezmiş,kar açıkladıda ne oldu 2 defa,üstelik rekor kardı deli devamlı sattı,ulen deli şimdi ne mok yapacaksın bakalım...
Printable View
Net Kar(TL)-87.053.889 Zarar,önceki kar 160 üstüydü,demekki bundan gitmezmiş,kar açıkladıda ne oldu 2 defa,üstelik rekor kardı deli devamlı sattı,ulen deli şimdi ne mok yapacaksın bakalım...
Deli baktı olmuyor eski yaptığı taktiği uyguladı hisseyi 226 sınırına çıkarttı,peşi yine 200 altı,ama burada düşünesi bir durum var,mayıs ayındayız yani tatil ayları başlangıcı,martı tavan çekti sanırım oda turizmcilerin peşine düştü,bende bunu bekliyordum 224-226 aralığında çoğunu sattım,maliyetimi zar zor 218 yapmıştım...ytd.
Deli ne güzel gidiyordun,noldi sana 202 sana yakışmıyor,geçensene bu zamanlar 350 cıvarındaydın 400 es geçildi,ama sana demişler deli,götürüp götürüp satıp paramı cebe koyarım diyorsun yani,yüksek kar açıklayıp gitmeyen hisse zarar açıklamış hiç gitmez mantığı çalışıyor,hadi deli yaptır şuna bir tavan,bak pltur tavan çekti,ayces ise zamanında ayni fiattaydı seninlen 500 üstüne atmıştı şu sıralar 450 altında,düşse bile senin 2.5 katı,tüh sana yazıklar olsun...
222 tavan çekti ve inanamadım,çünkü bayağı almıştım 2 etapta 201'e kadar,çünkü çok düşmüştü,zaten sezon turizm zamanı,sanırım bundan sonra yön yukarıya,pek güvenmiyorum bu deliye ufaktan tavandan biraz boşaltma yaptık.
Tavan 244,bende ne kadar varsa boşalttım 230 tavan arası,çünkü bunun işine belli olmaz adı deli olduğu için :hi:
Deli yine aldı eline mızıkayı,tam onun havası bügün,244 neresi 222 niresi,235-222 hisseyi ayı oynatma gibi deflen oynatır artık,peşi malum ceza...
226 peşi 248.9 tavan ve geri tornistan 241,ulen deli senin ne yaptığını bir anlayabilsem,220 seviyelerine indirdiğinde seni korkarak alıyorum,çünkü sen delisin sağın solun belli olmaz,pat bakmışız 200 altına bile indirirsin,neyse iyi kar bırakıyorsun bu taktikle :yahoo:
Ayni taktik devam,ulen deli sen ne yaparsan bende seni takip ediyorum...
Bu hisse 250 üstüne çıktığı an daha tutulmaz,çünkü beklenti yarattı,ilk hedef 280 üstü,önceki yüksek bilançoda çıktığı yer,tahminim bu,ama çok dikkatli olmak lazım hareketleri çok sert oluyor...ytd.
Evet sert iniş yaptı uçak 222...,guya 244 aşıldıydı,deliye güvenen yere çakıldı yine gidecek diye,gidebilir diyenlerden biriside bendim,ama sert geri gelebilir diyede belirtmiştim ve geldi,çünkü deli ve tahtacısı devamlı satıyor,yani düşen bıçak tutulmaz misali :notr:
Tabanı 206.9-tavanı 252.75...yani bu hissede herşey olabilir deli yönettiği için :yes:
227 altına 240 üstünden,bu deli kaşınıyor galiba bürüt takasa girmek için.
231 üsst,alt 217 :evil:...deli bas yukarıya artık yetti yahu milletlen iyice oynadın...
218 sınırınd kapattı,bugün tavan yapmadı,genellikle çok düştüğüyapıyordu,sanırım bir gün aralıklı yapıyor,yarının tavanı 239-tabanı 196,bakalım hangi seviyeye inip çıkacak,ulen turizm şirketisin hiçmi tatil için rezervasyon yapan yok,önümüzde bayram :he:
220 altı genellikle hep hareket merkezi konumndadır,dün olmadı bugüne sarktı gibi,bekliyoruz delinin hareketini,zamanında sadri şener vardı TS başında,hisseler orada asılı süs değilya çatır çatır satarım demişti vede sattı TS .080 görmüştü,peşi 9 olmuştu,gelende aynisini yaptı şimdi 0.70 gördü,aynen bunun patronuda öyle,eli kolumu ağrıyor hisseler orada,zaten yapmadığı iş değil,ister bilanço iyi gelsin kötü gelsin çatır,çatır acımadan satıyor,bunların kazanç kapısı borsa,kim kime gorsa,haticeye değil neticeye bakmak lazım bugün,kent zirvesini yaptı yine 600 olan zirvesini 1500 yapmıştı,bunun zirvesi 850,sadece yarısına çıkmıştı yani 450 olmuştu,şimdi onun yarısında,kentte 1500 yaptıktan sonra oda 700 altına indi,bunlar paragöz doyumsuz,ZATEN SPK'da bunlara çalışıyor,borsanın içi kara para kaynıyor devamlı para aklanıyor fetö borsası gibi,derdimizi kime yanalım,eskiden marko paşa vardı,şimdi öyle bir durum yok derdimizi yanmak için...
210 yaptı topukladı 222 yaptı,216 gördü tekrar,bu burada durmaz 231 bekliyorum :evil:...31 aşılırsa tavana dayanır,210 altı daha görmez diyorum zaten düştüğü kadar düştü,çünkü deli satacak elaman bulamaz yukarıya sürmeye mecbur...ytd.
220 fiatları buna göre değil hedef çok yukarılarda olmalı,mesela 300,geldiği yer 850.ytd.
Biz hedef yukarılarda dedikçe bu aşağı basıyor,sanırım bugün aşağı basma günü,214 bile gördü namızsız deli...
214 neysede 207 bile gördü bu deli,devamlı satıyor deli :seyt::seyt::seyt:
Ulen deli ne mok yaptın 195 neyin nesi ?,kötü zamanda bile hisseni köstekliyorsun :bravo:
Çek bir tavan bugün deli demicem sana,tavanı 222.5 :hah: