https://s12.directupload.net/images/200817/wa4ulvc7.jpg
Printable View
https://s12.directupload.net/images/200817/r3mechzo.jpg
aylık takas,
geçerli olan takastır.
Bilanço altı aylıkta sermaye kadar gelince dikkatleri üstüne çekti
malıda toplayan gelişine çaktı bence biraz
neyse biz işimize bakalim 2021 de 80-90 kuruş temettü banko bence.
istediği kadar top çevirsin düştükçe piyasa alışa gelecektir.
pasta için teşekkürler cefalı abim.
Ben hala dolar hesabındayım, yıllarca dolar 1.5-2 aralığında iken 9-12 aralığında gezen hisse (üstelik bu kadar yatırım yapmamışken, borç yükü bu kadar azalmamışken, bu kadar yoğun ihracat yapmaz iken) dolar 7 üzeri olduğu bugünlerde kaç liralarda olmalı sizce. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, bizim tuzumuz kuru, maliyetimiz 8-9 liralar, uzun vadeciyiz ondan rahatız, ederini bulana kadarda satma gibi bir niyetimiz yok.
Ama yinede aramıza yeni katılanlar bakmasın bizim yazdıklarımıza, kimseyi gaza getirmek gibi bir niyetimiz yok, herkesin kendi aklı ve kendi parası var.
Yılardır aynı hikaye...10 yılda belki 5 sefer tavan (Bu son tavan bile sayılmaz % 10 luk marj ile bile kapatamadı) ya yapmıştır yada gün içi bozmuştur......tavandan sonra hop aşağı.
İnanın bunu teste tabi tuttum ve yanılmadım. Tabi Ya.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
Ben 2032 ye kadar bu tahtada kımıldamam arkadaş
temettülerimi kimseye yar etmem
tahtada bonkörlük devri bitti
öyle madik atıp gitme devrinide kapadı tahta yapıcı
bu saatten sonra tahtada kalanlardan tahtaya mal verecek adam bence kalmadı.
tahtada uzuna yatan koleksiyoner tipli yatırımcılar var.
Haklısın Sayın kentuf, en güzeli hiç kıpraşmamak, sat-al yapılacak yerler değil artık, satıp alamamakta var. Bundan böyle vereceği temettülere odaklanmalı, birde bedelsiz verse yemede yanında yat 😀
Evet doğru kentuf bey şöyle bakıyorum biraz prim yaptık diyorum.sonra 7-8 dolar olduğu günler aklıma geliyor.bütün çimentoların karını toplasan nuh a yetişmiyor. Maşallah günlük 1 milyon kar var.defter değeri 30-40 olan çimentolar var.hala ucuz olduğunu daha çok yolumuz olduğunu düşünüyorum. Kendi düşüncemdir. Yatırım tavsiyesi olamaz.
Demekki mal yetiştiremiyorlar.
Bedelsiz vermesin.sermayesi iyice küçülsün. İleride hikayesi olur.bunu kullanıp 10 katına giden firmaları görüyoruz.
Ben alım satım işlerini viopta ve vadeli kontratlarda yapıyorum daha çok yurt dışı
hisse senetlerinde tahta yapıcı değilsen al sat yapman hata olur
bir yersin iki yersin üçüncüde şamarı yersin
https://i.imgyukle.com/2020/08/18/uhuZOU.jpg
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
Konsolide ne zaman gelir.?
valla bana kalırsa bedelsizde versin....temettüde versin...hikayesi zaten var.... bir nuh çim alana yanında onca iştirak hediye ediyorlar gibi...
bir zamanlar 0,49 kuruşlardan...işfin toplardım....her sene bedelsiz verirdi sağolasıca, beleşti....bir işfin alana bir işfactoring bedava diye çok yazdım topiğinde. gittiği yer belli...şimdiki yeri belli.
yani anlayacağınız arkadaşlar gitmesiyle durmasıyla bedelsiz vermesinin alakası yok bence....yeterki istesinler....kanat takıp uçururlar gemiyi.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz
NUHCM Konsolide 2020/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 331308186 Yıllık Değ%:322 Ana Ortaklık Payları: 331307962 Yıllık Değ%:322 #NUHCM
NUHCM Konsolide 2020/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 331308186 Yıllık Değ%:322 Ana Ortaklık Payları: 331307962 Yıllık Değ%:322 #NUHCM
Güzel kar
https://i.imgyukle.com/2020/08/19/usVBzn.pngHiç bir şey göründüğü gibi değildir.
Bu bilanço ne nedir şimdi
Güzel haberler gelmeye başladı çok şükür
Ünye çimento nun yeniden değerleme sonucunda kar artmış
Bi de nuh çimento yine yeniden değerlemeye alsanız bi zahmet
Konselidede Ünye etkisi, Oyak çimentoları birleştirip yeniden değerlemeye girince iştirakin gerçek değer ortaya çıkmış, Nuhuda yeniden değerlemeye alsalar neler olur neler 😀
Başarıları daim olsun ne desek ne anlatsak boş piyasa en doğrusunu bilir her zaman
Her şey bi yana vergi beyannamesi haberini borsaya ilettiği gün iyi çarpıldı millet, hiç unutmamak lazım “Sabırla koruk helva, dut yaprağı atlas olur”
Göz ucuyla tablolara baktım nakit akımı iyi, kar iyi, eurobondlar, kira gelirleri ünye çimento yeniden değerlemesi falan derken şov yapmış. Yarın piyasada herşey olabilir günü kırmızıda kapatsak yeşilde kapatsak, firma muazzam.
Boşuna satıpta yerine koyamamak var diye yazıp durmuyoruz kaç gündür, hayırlı olsun konsolide bilançomuz. Hadi şimdide beklenti bitti diye satsınlar bakalım 😀
hayırlı uğurlu olsun
nasıl derler
kar kardır.
allah olmayanlarada versin.
ünyeyi devre dışı bırakınca beklentimiz paralelinde gelmiş.
yıl sonu sermaye x 2 kat kar yakışır. ( ünye değerlemesini ben kapsam dışı bırakıyorum )
2021 de doksan kuruş brüt temettüyü ben banko olarak görüyorum.
Bana yeter gerisi tahta yapıcının olsun.
Hayırlı uğurlu olsun... bu rasolarla devam ederse en az 2 lira temettü....veeee % xxx bedelsiz sermaye artırımı farz oldu. bence.
Asla Yatırım tavsiyesi değildir. Zarar Edebilirsiniz.
Teorik eşleşmeye bakmamak için zor tutuyorum
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...dc9780e66d.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şerefsizler 3 kuruş kar açıklayan firmalar tavan tavan gider bunların yaptılğına bak. Güzelim karın içine ettiler.o.........çocukları
Nuhun Gemisi,Gaz Petrol fırtınasına yenik düştü ve karaya oturdu,sanırım..
heyecana gerek yok 330 milyon kar var ikinci çeyrekte
atlayanları öpecekler haliyle
bilançoyu alanlar veriyor
bunlar tahtaya son madik atmış olanlar tarihte
bir iki ay yatsın burada sıkıntı yok
kalın adam kalmadı gelecek
diğerler tırı vırı adamlara zaten
uyardık o kadar beleş fiyatta tutmayın diye dinlemediler şuan bedeli ödeniyor
sen ben mi alıyoruz burdan satışları ???
tahta yapıcı alıyor mecburen
Benzeri şekilde ,Bim ve Aselsan da Yüksek oranda kaar açıkladı amma Hisse fiyatında bir etkisi olmadı..
Olumlu blanço etkisi ile satış yapıp parayı cebe atanlar kazançlı çıkıyor,Diğerleri hammallık yapıyor gibi bir durum var..
Yılda 1.TL Temettü verse ne olacak ki.?.