başladığı yere geri geldi. Boşa gün geçirdik
Printable View
başladığı yere geri geldi. Boşa gün geçirdik
başkan gelecek kaldırın dediler
Altı yedi aydır bi söke 'yi satamadilar, artık bi yedi ay da liman satışı için bekleriz herhalde
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne acayip bir şirket, Afyona bak birde buna bak. Afyon öz sermayesinin kaç katı üzerinde işlem görüyor. Bu adi kâğıtta öz sermayesinin altında piyasa değeriyle işlem görüyor. Ne dinozor kafa bir yönetim var anlamadım. Böyle devam edin.
...
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=yesilay42;4080579]başladığı yere geri geldi. Boşa gün geçirdik
..........
Kamuoyu aydınlatma platformu`nda (kap) yayınlanan acıklama asagıda bulunuyor:
06.05.2019 tarıhlı ozel durum acıklamamızda konu edıldıgı uzere, baglı ortaklarımızdan anadolu restoran ısletmelerı ltd. Stı. (`mcdonald`s`, `anadolu restoran`) ıle ılgılı olarak stratejık alternatıflerı arastırmak ve bu amacla gerektıgınde ucuncu kısıler ıle gorusmeler yapmak uzere bır yatırım bankası veya aracı kurumun yetkılendırılmesıne karar verıldıgı bıldırılmıstı. Bu kapsamda mevcut durum ıtıbarıyle gorusmeler tamamlanmıs olup, anadolu restoran sermayesının %100`unu temsıl eden hısselerını bırlesık holdıng lımıted sırketıne satısının yapılması ıcın hısse devır sozlesmesı ımzalanmıstır. Hısse devrı, resmı makam ve kurumlardan ızınlerın alınması sonrasında tamamlanacak olup, 2020 yılı ılk ceyregı ıcerısınde sonuclandırılması ongorulmektedır.
Soz konusu hısse devır sozlesmesıne gore, anadolu restoran`ın hısse degerı 280.739.431 tl olarak belırlenmıstır. Rekabet kurumu onayı sonrasında hısse devrı yapılacak olup, kamuoyu ıle paylasılacaktır.
https://www.kap.org.tr/tr/bıldırım/815670|
Satmak kötü bir şey değil bak herkes satıyor. Özilhan aptal mı. Elinizi korkak alıştırmayın.
Tabi ki en rantabıl olan 3 HES in satılması hem fiyatında gider. Hem de ana faaliyet kolundan uzaklaşılmaz.
Hem kekim dursun hem karnım doysun çoktan geçti.....
Bir şey ucuza da satılabilir. Eğer başka bir şeyi daha ucuza alıyorsanız. Ya da size daha fazla fayda sağlayacak sa.
Ya satarsınız , sattırırlar durumuna düşmemeniz dileği ile.
ytd.
Saygılar
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/815933
DOSYALAR:
OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 2020-01-31
DIL SECIMI
DIL SECIMI
TURKCE
INGILIZCE
YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? HAYIR (NO)
YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO)
KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI -
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? HAYIR (NO)
BILDIRIM ICERIGI
ACIKLAMALAR
ACIKLAMA
SIRKETIMIZ ISTIRAKLERINDEN SONMEZ CIMENTO A.S. CIMENTO VE KLINKER URETIM VE SATISINA ILISKIN OLARAK ISBIRLIGI IMKANLARINI
DEGERLENDIRMEK UZERE BAZI STRATEJIK YATIRIMCILAR ILE 31.01.2020 TARIHINDE KARSILIKLI GIZLILIK SOZLESMESI IMZALAMIS VE
GORUSMELERE BASLAMISTIR. SUREC HAKKINDA , MEVZUAT KAPSAMINDA GEREKLI BILGILENDIRME YAPILACAKTIR.
KAMUOYUNA DUYURULUR.
|
Bu saatten sonra satmasınlar zaten, o kadar fırtına yaşandı gemiden yük atmadılar...Ben şahsen şirketin varlık satmadan bu kadar dayanabileceğine ihtimal vermiyordum ama maşallah iyi dayandılar...O kadar faiz ve kur farkını ödedikten sonra bence bilançoda satış amaçlı görünen varlık dışında hiç bir varlık satmasınlar, özellikle bazılarına inat satmasınlar mecburiyet yoksa...
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...liyor-5598538/
Güzel gelişmeler var, Söke dahil tüm kapasiteler lazım olur yarın bir gün, fırınlar çalışır 10 yılda öder borçları... Son taviseyemdir mecburiyet yoksa hiç bir şey satmayın...
Seni severim kardeşim ama bizim bu hisse ile bir gönül bağımız yok bence donlarına kadar satsınlar bizde nemalanalım yoksa ne işim var burda. Tabi İzmirliler bana kızmasın güzide bir işletmenin bu haline düşmesini hiç bir vatan evladı istemez ama madem oldu bence sonlarına kadar satsınlar. Yeni oyuncular mutlaka sahnede olur. Hiçbiri babamın oğlu değil. Kısaca money talks:)
SPİL Dağındaki seyir alanından İZMİR' e bakıyoruz, elimiz cebimizde..
https://i.hizliresim.com/4pdM9G.gif
Varlık satışı tercih değil zorunluluktu aslında 2019 için, mesele neden küçük de olsa bir varlık satışı yapılmayıp bu kadar risk ve faiz yükü göze alındı?!? Teklifler mi yeterli değildi? Ortaklar arasında itiraz edenlermi oldu? Yoksa durumu idare ederiz mi dediler, yada en önemlisi satarsak hisse çok prim yaparmı? dediler 😀, yada piyasa biraz düzelsin değerinde satalım diye mi düşündüler bilmiyoruz...Yıllardır bu hissede yatırımcıyım, tabiki bende isterim yükselsin değerini bulsun ve bizde satalım artık. Bakalım neler olacak,son günlerde blok alışlar ve blok satışlar oldu, alanında satanın da...bir bildikleri vardır elbet.Emek veren yıllardır umutla bekleyen herkesin kazanması dileğiyle.
[QUOTE=izmirli_hoca;4105622]SPİL Dağındaki seyir alanından İZMİR' e bakıyoruz, elimiz cebimizde..
https://i.hizliresim.com/4pdM9G.gif[/
Hoca manzara guzel dır SPIL dagında dıkkat et orada Dogal yasam alanı orası:cool:
gedikteki çapsıza duyurulur, ak yabancı ben sana diyimde sen ister inan ister inanma
Bu capli ak hergun assagi kagidi suren kapanis yaptiran ak gibi geldi banada.....kormu ser.. yoksunu vursun yukari verdiklerini alsin gari...
Ucyuz kusur...dortyuz kusur....besyuz kusur mal alan yabanci afrika kokenli herhalde....[emoji28]
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İmtiyazli .... yoksunlari gunaydin. Aylar gecti...degisen hicbirsey yok....
Siz gercekten hayal taciri ve sistem parazitisiniz yaw.
Pazarlamaci geldi yine patron agziyla
reklam yapiyor....Alacati pojesiymis...
Bu capsizlar Istanbul otoyolunuda yapiyorlardi...vb...vb...biraz utanin be.
Bu hisse icin 3.00 TL bile cok diyen trol yatirimci....
Aldiginiz kararlari uygulayin yada defo... gidin koddan degersizlestirme
uzmani .... yoksunu capsiz mirasyediler.
Yeni kitabini yazmaya basladin herhalde.....gozun gercekleri gormuyor...kulaklarin duymuyor.
Iyi seyler yazin diyen yatirimciyada selam...bir haftadir kimse iyi birsey yazamadi...cunku yok....eski tas eski hamam....bildigi varsa iyi birseyler anlaminda buyursun kendi yazsin gari.[emoji53]
gedikten garanti aytırımdan gelen ortak satışını karşılayan kişi ile yabancı görünümlü kişi aynı adam olmalı ,başka açıklaması yok..denemiştim zarara geri verdim ..değişen birşey olmamış bu senette
Bencede aramızda yabancı yok, yıllardır olduğu gibi biz bizeyiz, av da avcıda aynı...Satış garanti den gelince herkesin aklına ortaklardan birisimi acaba blok satışları koydu ve kısmen sattı diye gelmedi değil ama ben tam emin değilim o konuda,bu konuyla ilgili somut bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim, özeldende olabilir.
https://resmim.net/f/ajsXGI.jpg
aylık takas
Eskiden beri savunduğum gibi. net olan patronun tahtada olduğu Ve hissenin yukarı gitmesini istememesidir.
Zaten bunu açıkça beyan etmekten çekinmemiştir. Tarihi cesur açıklama ile" istediğinizi alabileceğiniz mi sanıyorsunuz"
Eğer patron tahtada değil ise buna izin veriyorsa zaten patron değildir.
İyi niyetli olmadığı kesindir.
Bu mantıkla , pazar payını kaybetmeye devam ederler.
ytd.
Saygılar,
Bize de GK katılıp tiyatroyu izlemek düşüyor....
Bakalım SANKO bu GK ne yapacak?
Nasıl sorular sorulacak küçük yatırımcı tarafından ne cevaplar verilecek?
Neler gördük, duyduk biz GK' larda katılmanızı tavsiye ederim.
ytd.
Saygılar
söke 682 milyon tl, batı 687 milyon tl.bizim için bu fiyatlar uygun....
hisse geri alımı için para yoksa kapatın gitsin. para yoksa zaten işletmeler bitmiş demektir.
ytd.
Saygılar
İmtiyazli....yoksunlari daha batiramadinizmi ? Yatirimcisina “keriz” muamelesi ceken basiretsiz capsiz mirasyediler..... nitelikli dolandiricilar.... sira hes ler satilik demeye mi geldi...
Kuldan utanmaz Allahtan korkmazlar.
Piyasa fiyatlarmis....mis...trol pazarlamacilar oyle diyordu...vicdansiz zalimler.
Soke 580 Milyon Bati 639 Milyon TL.
Yani Bati yanliz basina 59 Milyon TL.
Bu sizin sorumlulugunuzdaki fabrikalarin ederleri.... sistem paraziti
kan emiciler....siz sokaga nasil cikiyorsunuz yaw... Defolup gidin be..
20 yıllık borsa deneyimim de gördüğüm, bu kadar varlığı olupta hiç bir şey yapamayan veya yapmayan, en kötü şirket ve yönetim.
An itibari ile Bsoke 1.50TL Btcim 3.54 TL...... Bsoke nin Btcim hisselerinide dusunursek....kabaca ....3 - 5 milyon
oynuyor..... BATICIM BUHAR OLDU...
iste degersizlestirme uzmanlari...
“ Kırıntınin degerini bilmeyen ,kuşun kalbinden ne anlar”
Imtiyazli mirasyediler...kuldan utanmaz Allahtan korkmazlar.
Hisse fiyatına olumlu yansımasından çekindikleri için ; 100' ler ce gayrimenkulün bir tanesi bile satamıyorlar. Kur farkı ve faiz ödemeyi tercih ediyorlar.
ytd.
Saygılar
1966 yılında kurulmuş şirketin borsandan haberi olmayan küçük yatırımcının elindeki malları almak için yıllarca hisse fiyatını süründürdükleri hisse fiyat grafiğinden anlaşılmaktadır.
Aliağa' daki beton tesisini işletemeyip kiraya veren bir yönetim anlayışı hakim.
İşimiz zor yani SANKO' nun da zor.
Maalesef bu yaklaşım hissenin pazar payını hızla aşağılara çekmektedir.
Allahtan bir liman var ellerinde yoksa çoktan .....
Şirket değerli ama GK gelin yönetim hakkında siz kara verin...
Yanılıyor olabilirim tabi ki,,
ytd.
Saygılar,