ben de bu gün saat 10:46 da deneme amaçlı 1000₺ burgandan enparaya transfer yaptım ama hala geçmedi. bekliyorum. geçince yazacağım. 1000₺ bile kaç saatte geçiyor merak ettim
Printable View
Teşekkürler, günlük için oran gayet iyiymiş, hesabım yoktu, açtırayım. Alternatif'ten memnun musunuz, yeni müşteri olacaklar için paylaşmak istediğiniz bir bilgi var mıdır, yokuş yaptıkları durumlar, EFT limiti veya masrafı veya farklı konularda bir uyarınız olursa dikkate alayım. Dolar için de %5 günlük faiz iyiymiş, makasları da uygunsa dolar bulundurmak için de cazip olabilir.
27 Eylül Perşembe 11:21 AKBANK 980 MİLYON DOLARLIK SENDİKASYON KREDİSİ ALDI. MALİYET LİBOR + %2,75 VE EURIBOR + %2,65
1 M+ için
Halkbank o/N %25
odeobank o/N % 25 32 günlük 28
burgan o/N % 24 güldüren 26.50 üst limit 1 M 32 GÜNLÜK %27.50
şeker o/N % 24 32 günlük %28
Alternatifbank'da VOV hesaplarını (TL ile Dolar) daha önce kullanmış olduğum için şimdi aktif değilim, aktif olduğum dönemde hiç sıkıntı yaşamadım, hiç de yokuş görmedim (her banka için geçerli olduğu gibi MT çok önemli ). EFT ve havale limitleri 100k idi. Ücretsiz eft saatleri 08:15 ile 16:00 arasındaydı, diğer zamanlarda 6 TL ücret alıyordu. siz de:"Dolar için de %5 günlük faiz iyiymiş" diyorsunuz, diğer ayrıntılı bilgilerde baktığınız o linkde mevcut olmalı...
osmanlı yatırım denen müesese güya yatırımcıya süper teklif sunuyor ;
ziraat 8 günlük 25.6
hazine bonosu 48 günlük 24,34
aktifbank 26 günlük 26
yapı kredi leasing 57 günlük 28
basit faizli menkul kıymetleri e-şubesinden satılmasına aracılık ediyormuş...(benden uzak dursunlar)
Teb marifetli 24'den 22'ye mi düştü?
Teb den Enpara.com 3 dakikada gitti
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dünden beri 7-8 banka ya sordum hepsi 150 kya 26-27 fiyat çekti zar zor 27.50 bağladım ...stopaj avantajı ile 30.50 yapar ..geçen hafta bağlamak varmış ....neyse 4 sene önce 6 dan bagliyorduk :)
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=29132&page=97
Bu sayfadaki 770 ve 773 nolu gönderileri okuyun...Çok daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz.
Arkadaşlar selam bir şey sormak istiyorum stopaj avantajı ne zaman bitiyor. Birde bu tarihten 1 gün önce yapılan mevdutlar avantajdan 1 ay boyuncamı yararlanıyor yoksa sadece1 günmü avantaj olacak ona göre mevduat bağlamak istiyorum .Saygılar
Madem domates biber muhabbetleri olmuş. Şu haberi de ekleyelim o zaman. Sonuclari piyasaya ne kadar etki eder bilemem.
EURO 2024 için hazırız! Türkiye için tarihi gün...
Türkiye ve Almanya'nın aday olduğu 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı (EURO 2024) düzenleyecek ülke bugün belli olacak. EURO 2024'e ev sahipliği yapma hakkı kazanan ülke, UEFA'nın İsviçre'nin Nyon kentindeki merkezinde TSİ 15.45'te başlayacak törende açıklanacak!
KİM OY KULLANACAK?
UEFA başkan ve yardımcıları ile UEFA yönetim kurulu üyeleri, Türkiye ile Almanya arasında bir seçim yaparak EURO 2024'ün ev sahibini belirleyecek.
UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, başkan yardımcıları İsveçli Karl-Erik Nilsson, Portekizli Fernando Gomes, Ukraynalı Grigoriy Surkis, İtalyan Michele Uva ve İngiliz David Gill ile UEFA yönetim kurulu üyeleri Polonyalı Zbigniew Boniek, Macar Sandor Csanyi, İrlandalı John Delaney, İsviçreli Peter Gillieron, Fransız Florence Hardouin, Bulgar Borislav Mihaylov, İspanyol Juan Luis Larrea Sarobe, Hırvat Davor Suker, Hollandalı Michael van Praag, İtalyan Andrea Agnelli, İngiliz Ivan Gazidis seçimde oy kullanacak.
https://www.mynet.com/siirt-te-hdp-l...a-110104422172 döviz fiyatı yazarken dikkat
350,000 marifetli hesapta değerlendirdiğim para için aylık oranları sordum. Şişli bölgesindekilere sordum.
Akbank 24
Teb 25
Vakıf 25
Halk 26
Akbank sendikasyon kredisinin usd bazında maliyeti %5,6645.
çinli tatwah, türk telekom'daki %55 spv hissesini almak için görüşüyor -kaynaklar, bn- bloomberg ht
ÇİNLİLER GELİYOOOOORRRRR !!!
aktif hala %32 diyor bono oranı..
ytd..
syg,
1mio+ Denizbank, akbank, Garanti hepsi 26. Aylık.
Turkisbank 28.50 bağlandı vade dönüşü 27 aralık.Şuan en iyi oran Turkisbank'ın..Dün 28,5 ile bağladığım fiba bugün 27 üstüne çıkmadı. Ekimden sonra oranlarda gevşeme devam edebilir dendi.Turkisbank şube ismi paylaşabilirim isteyen arkadaş olursa..
Sitede 24 hala, tabi geç güncelleniyor olabilir
https://www.teb.com.tr/sizin-icin/marifetli-hesap/
Aktif, faizleri yakında uçurur..
https://www.bloomberght.com/finansal...vi-ile-temasta