Beklenti nasıl?
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Beklenti nasıl?
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bol salçalı olsun plesa
Valla biz çocukken annemiz bir dilim salçalı ekmek sürer. Üzerine de biraz Poy biber....bütün gün oynardık o enerjiyle. Nerede o eski salçalar. Bunlardan bi halt olmaz. Hayatları ve tek bildikleri sahtekarlık.
TECNO KC3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
12:xx en yüksek seviye son dönem sonra ufak ufak düş düş döktür sonrada birkaç gün sonra aynı seviyeye şipşak dansöz gibi... Spek efendi tavan olurmu bugün .. sanki gene 12:xx çıkacaksın gibi gösteriyorsun hadi bakalım hayırlısı. Öyle yada böyle lazım olmayan parayla bekliyorum sıkıntı yok düşündüğüm seviyeye gel o zamana kadar çaylar demlenmiş bekliyorum. Şahsı düşündüğümü söylüyorum sesli arkadaşlar herkez kendi aklını kullansın lütfen. YTD ve selam
Mi 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
11.33 kapattı 23 Ekim 2020 Cuma günü
Endeks 119.000 lerde. Dolar 7.97 oldu.
MB Faizi %10.25
Gösterge bono % 13.80 ler civarında..
Tukaş son günlerde çok dalgalı hareket ediyor. 13.13 e kadar yükselip tavan oldu ve aynı gün 12.10 lara kadar da düştü. Sonrasında 11.02 ye kadar geriledi. Bu önümüzdeki hafta yani 26-30.Ekim 2020 haftasında 2020/9 aylık bilançosu gelebilir. Ben iyi bilanço açıklayacağını da düşünüyorum. Bakalım merakla bekliyorum.
Tukaş ın SEK SÜT firmasını satın aldığı konuşulsa da ben inanmıyorum. Böyle bir dedikodu ise uzun zamandır konuşuluyor.
Tukaş ile Tat gıdayı ikisini aynı anda takip ediyorum. Bakalım neler olacak??
Takip..
9.69 u gördü ve 10.01 şu anda..
Endeks 114.500 lerde
27 Ekim 2020 Salı saat 12.53
Dün yani
26 Ekim 2020 Pazartesi günü 10.20 den kapattı. %10 DIP.yani TABAN kapattı.
Bugün açılışta ordan açtı yani 9.69 dan.
Cuma günü 11.33 ten kapatmıştı.
23 Ekim 2020 Cuma günü.
Bugün yarın 2020/9 aylık bilançosu gelecek ve iyi bilanço açıklayacağını düşünüyorum. Bakalım nolacak!!!
Takip..
Yani....
Sayfa boşalmış
11.11 kapattı 06 Kasım 2020 Cuma günü.
Cuma akşamı aynı zamanda 2020/9 aylık bilançosunu da açıkladı. 10.00 civarında geziyorken Cuma bilanço beklentisiyle %7 civarı prim yaptı. 10.38 kapatmıştı bir gün önce. Cuma günü de 11.11 den kapanış yaptı.
2020/9 aylık bilançosunda 90 milyon kar açıklayan TUKAŞ, 2020/9 aylıkta 103 milyon kâr açıkladı. Bilançosu güzel geldi sayılır. 09 Kasım 2020 Pazartesi günü yani yarın 11.35 lere yükselir diye düşünüyorum. Bakalım neler olacak yarın???
Endeks 119.000 lere kadar yükseldi.
Dolar 8.50 civarında.
Gösterge bono %15.00 lerde.
Euro 10.20 civarı..
Altın gr 530.00 TL oldu
Ons altın 1900 $ civarında..
İçinde bulunduğumuz günler sıkıntılı geçiyor. Dün MERKEZ BANKASI Başkanı değiştirildi. Naci AĞBAL getirildi. Bakalım sihirli bir değnek mi bulacak!!!
Coronavirüs ten dolayı bu yıl turizm geliri olmadı. Gurbetçi de çok gelmedi. Vs. Vs.
Olmayan dövizi nasıl tutabilirsin ki!!!??? Tabiki tutamazsın ve tutamıyorsun. Durum bu malesef.
Faiz artırımı yapsalar bu seferde faiz yüksek diye piyasa kilitleniyor. Yükseltmediler mi de döviz yükseliyor. Bu işin çözümü nerde???
Herkese bol kazançlar diler
Saygılar sunarım.
08 Kasım 2020 Pazar
İzmir
Tukaş gıda'nın 2020 yılı 9 aylık konsolide net karı 103.488.047 tl (2019/9 aylık: 92.538.404 tl)
Hadi "Yönetmen" sıkılmadın mı artık, vizör den ne görüyorsan ekrana yansıt ta biz de görelim. Bu seyirci bu filmi görmeden koltuktan kalkmayacak işte anlasana Komediye de korkuya da razı.
İyi bir hafta olsun herkese
Noldu ba salçalara su mu karıştı dün kalk gidelim küheylan dedi bugün ağır ol molla desinler diye geri vitese taktı bunun speğı turşusudur garanti limonlu mu olacak sirkeli mi olacak muhabbetinden öteye geçememiş ytd
Üç ay önce sattım bir bakayım dedim yine aynı yerde bile değil, Aralık'ta bitiyor PC okullu kardeşlerin basarlarsa 7 lere kadar şaşırmam.Allah hissede olanlara sabır versin
Amin. Yedik bir halt bakalım sonu ne olur görücem artık. Belki yanlış yapıyorum ama bazende zeki olmamak daha iyidir diye kendimi avutuyorum.(Rahmetli Yaşar Erdinç hocanın tavsiyesine uyarak.) Saygılarımla...
Yani....
Uçacak mıyız
kuş mu ki bu uçsun..
E koşalım o zaman üstad
İyi haftalar tavanlı günler
İki yatırımcı, Tukaş Gıda hisseleri ilgili olarak MKK'ya başvurdu - KAP
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamaya göre;
Hasan Ergenç 6 milyon 91 bin 446 TL ve Hüseyin Solakoğlu 6 milyon 326 bin
TL nominal tutarlı Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen
statüde Tukaş Gıda pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi
amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na başvuru yaptı.
Yarın taban mı yani [emoji848]
TSKB nin 47.23 ü iş in yf nin 95.78 i tskb nin bu hafta yf nin haftalık değişimi + % 2541.17 payı 51.39 iş in değişimi + 5.48 payı 6.61 hakim ortak mı bu acaba? Arap saçı olmuş kim kiminle nerde nasıl pozisyonlanıyor anlamak zor valla.
Kanal içinde kalırsa üst direnci zorlayabilir.
https://finansturk.com.tr/wp-content...as-saatlik.png
Tukaş Hisse
Hadi bugün senin günün olsun be. Bir tavan.
Hadi be canım tukaşım. Bir tavan. Bugün senin günün olsun. Hadi bakalım Demet Akalın.
https://i.hizliresim.com/Jw8t9H.jpg
9 günlük takas
Bu nedir şimdi. Açıklaması var mı. Yorum nedir. Hayret
Bu tek kelimeyle kumar .. manipülasyon. Başka bir adı olamaz. Firmanın mali hikayesinde hiç bir değişiklik yok. Ama bir haberi satış fırsatı yaratmak amacıyla kullanıp. İnsanların paralarını çalmak. Bu olay bir tek gelişmemiş. 20. Ci sınıf ülkelerde olur. Türkiye'yi bu hale getirenler ve halen cikarlarinin uyustugu herkim olursa olsun. Ne isterlerse verenlere yazıklar olsun.
Bu kağıt birtek ben de mi var. Dolaşım oranı nedir
Bir tek sen yoksun ama bizler gibiler devede kulak misali oranımız az.bu gün üzerimizden geçtiler ama burası böyle yapacak bir şey yok.
Kötü haber mi geldi..