Gecen seferkindede bol bol faiz dusurun vs dedi, arttirim geldi, sonra dediki bagimsizlik kanitlandi yani itibar kimin umurunda
Printable View
günün tartışma konusunu açıyorum
baskı ve emir ile faiz iner mi ? nasıl devam eder sonrasında ? yorum ve beklentiler nedir
Tayyip konusmasini okuduysaniz cok sinirli ve gergin..kesinlikle 100 200 ile avunmaz..en az 500 bence..dolari anca 5.90 yapar..
500 inse suan 22.5 verenler 18 verecekler.. yani yaklasik yuzde 4.5 dolar artmaliki ayni hesaba gelsin..buda suan dolar 5.7 desek 5.9565 demek.. buraya kadar cikcagini dusunmuyorum..o nedenle bir kismini bozacagim..
Abi ekonomi düzeldi ozaman haberimiz yok galiba
indirsin bekliyoruz 500bps
her durumda ekmek çıkar
Powell konustu.. 5.69 suan dolar..
Ben MT miz admustafa hocama danismak istiyorum kafam karisik
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cumhurbaşkanı buraya çok kızıyor
Bakın ne demiş
"Böylelikle faiz denilen bu her türlü kötülüğün anası olan bu konuda verilen talimatlara uymayan arkadaşımızın değişmesi konusunda böyle bir adım attık. Şimdi kim savunuyor bunları hep faizciler. Faiz politikamızın nasıl şekillendiğini en kısa sürede göreceksiniz. Tek hanelere düşürmek zorundayız ve bunu başaracağız. Faizciler bundan rahatsız olabilir. İstedikleri, kadar rahatsız olsunlar kararlıyız bu işi bitireceğiz. Bundan sonra Merkez Bankası ekonomi programımıza çok daha güçlü destek verecektir. "
https://www.posta.com.tr/cumhurbaska...amalar-2179809
Mevduat cafedeki faizcilere mi kızdı acaba?
25 inde kac bp düşüreceğini en doğru tahmin eden çok para kazanır 50 den 500 e kadar bekleyen var .
Evet hatırlıyorum Selçuk hocam, garantinin bonosuydu galiba, iyi bir oran yakalamıştınız o dönemde. Ben şahsen bu oranları bir süre daha göremeyeceğimizi düşünüyorum. FED faizi düşürürse, bizdeki oranlar biraz daha düşebilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
500bps indirse de yıl sonu iki katını artirsa tekrar
Seri şekilde şak şak 500er puan indirim istiyoruz
Kgv 20 olmalı
Ky dolara euroya erişememeli
Dolar dünyada zayıf
Bu zayıflık sürdükçe büyük bir artış yaşamaz TL karşısında.
Bende rahat rahat fonda devam ediyorum üstadım. Bir ara fon mevduat karışık gidiyordum. Şimdi tamamen fona döndüm. Hatta geçen gün değişen fon almıştım bugünkü MK eksi %320 :)
Mevduata girecekseniz 24.1 burgan dijital var üstadım niye 21 22 ile giriyorsunuz. Onun yerine fon alın daha iyi. Bonoları pek takip etmiyorum o yüzden birşey diyemem. Faiz konusunda ise düşecek onu biliyorum ama dolar ne kadar çıkar onu bilmiyorum o yüzden sorunuzun cevabını bulmak size kalıyor :)
Doların dünyada zayıf olması onsa yarıyor, 1500 beklentisi var ama ne zaman olur o meçhul.
25 Nisanda telefonu değiştirdim 1699 liraya almıştım
Şimdi aynısı 1.999e çıkmıs
İki ayda enflasyona bakınız