[olduda bitti maşallah
Printable View
[olduda bitti maşallah
PPK'da boşalan üyeliğe Hakan Kara'yı atayın samimiyetinize inanayım.
Yav olmustur birseyler de gorevden alinmistir. Yerine gelende ben yaparim demistirki gelmistir.
Ulkede ozellikle son 10 yilda olanlari hatirlayinca MB baskaninin gorevden alinmasi falan ancak 3. Sayfa haber degeri tasir. Rutin isler.
Çarşamba gün Denizbanktan aradılar,faizler düştü kredi ihtiyacınız varsa verelim diye...
Benim jeton ancak bugün düştü.Demekki adamlar MB başkanının değişeceğini çok önceden öğrenmişler.
Bizde burda burası destek ,yok burası direnç diye uğraşalım duralım...
Benim kapıma ne dayanıyorsun..:)
SWAP kapalı
Yabancı bir halt yiyemiyor fazla..
Ülke nin motoru kapatıldı
Dolara talep minumumda..
MB piyasada
Cari açık da kapandı..
Adamlar dolara olan talebi keselim sonra da faiz indirirsek birşey olmaz diyorlar belkide..
Tek geriye yerlinin TL bozup dolar alması kaldı..
Onun için diyorum bi bakmışsın dolar mevduatlara kısıtlama gelmiş diye..
............
Yahu eylül 2016 dan bi resim paylaştım adam dolar o fiyata gelecek dediğimi sanmış..:)
İŞTE SİZE İKİ KERE İKİNİN BEŞ OLDUĞUNUN İSPATI.Bence sonuna kadar çocuk haklı. :)
2x2=2x2
5+(2x2)=5+(2x2)
5[ 5+(2x2) ]=5[ 5+(2x2) ]
şimdi çarpmanın toplama üzerinden dağılma özelliğinden;
25+5(2x2)=25+5(2x2)
eşitliğinin yönünü değiştiriyoruz;
25-25=5(2x2)-5(2x2)
şimdi de 5 parantezine alalım
5(5-5)=(2x2)(5-5)
(5-5) leri sadeleştirirsek;
5=2x2
dejavuu..
dolar trend olarak gelişmekte olan ülkelerde çıkıyodur.. papaz olayı üstüne gelir.. dolar tl yeni zirve...
dejavuu..
mb başkanı görevden alınır faiz toplantısına kadar piyasa tedirgin dolar çıkıyodur.. s400 işleri karışır yaptırımlar gelir.. dolar tl yeni zirve ??
coming soon...
Herkese bonkör bi bana vermedi
Her dönemde insanlar denize düştük yılana sarılalım diyerek lider çıkarmıştır, liste uzun :)
Ekrem İmamoğlu Betoncu sıfatına nail olacaklar listesinde sonlara düşer herhalde. Liste başlarına bakınca gecekonducu kalır adam .
Müsaadenizle bu bahsi kaoatakim, siyasete balıklama dalıyoruz konu uzamasın. :)
Forumdaşlar Gebze tarafındaki demir çelik fabrikalarından peşinatını yatırdığımız ürünleri araçlara yüklemiyorlar.
Benim de malım bugün yüklenmedi.
Sabahtan beri oyalaya oyalaya bugün de teslim edemeyeceklerini söylüyorlar.
Sırf ben miyim diye araştırdım başka müşterilerin başka mallarını da teslim etmemişler.
Başka bilgisi olan var mı?
https://www.bbc.com/turkce/haberler-...alflow_twitter
Türk hükümetinden isminin verilmesini istemeyen iki yetkilinin görüşlerine dayandırdığı haberinde Reuters, kaynaklardan birinin şu sözlerine yer verdi: "Son dönemde ekonomiden sorumlu bakanlarla Merkez Bankası başkanının arasındaki fikir ayrılıkları derinleşmişti."
Diğer kaynağın ise "Cumhurbaşkanı ve Maliye Bakanı, Çetinkaya'nın istifa etmesini istedi, ancak Çetinkaya Merkez Bankası'nın bağımsız olduğunu hatırlatıp istifa etmeyi reddetti" dediğini yazdı.
Bir iddia daha var, Damattan da istifa istenmiş güya:
https://tele1.com.tr/erdogan-berat-a...-istedi-65957/
Sanırım durum daha genele yayılmış bir halde. Ya dövizle ilgili risk almamak için bekletiyorlar ya da bir iş yavaşlatma ya da grev var dedi bayi satıcı.
Bir twitdaş ta AB uzun mamül kotalarının %60'ı 3 gün içinde dolmuş. Fabrikalar paniğe kapılıp ihracatı kaçırmamak için yurt içi sevkiyatları yavaşlatmış olabilirler dedi.
Bir gariplik var ama bakalım. Pazartesi belli olur.
Bunamıştır'ı alıntısız diyeyim. size de özelden yazacağım.
İçimden bir ses doları swap la baskılamaya çalışacaklar diyor..Umarım bu hatayı yapmazlar...fena çuvallarız ulkece.gecen sefer BIST 15 bine yakın satış yemişti galiba..
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnternet yavas duzeltiyom yetismiyo
En pahali hat turkcell iste daha napiym bu lokaayonda bu kadar cekiyo iste