Artık keyifle izleme zamanı sanırım sayın deniz 36 :), bol kazançlar...
Printable View
Eyvallah :) size deMI MAX 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben ölù taklidi yapıyorum. Ben yokum bu mesaj da yok ama Aydın Doğan i seviyoruz [emoji1][emoji106]
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün 20 günlük hareketli ortalamanın üstüne çıktık. 50 günlük hareketli ortalama ise bugün kapanış itibariyle 1.83'de. En kısa zamanda onu da geçersek 20 günlük hareketli ortalamanın 50 günlük hareketli ortalamayı yukarıya doğru kesmesine ve orta vadeli yükseliş trendinin başlamasına da çok az kalmış olur. MACD de kafayı yukarıya çevirmiş durumda. Teknik görünüm gayet güzel yani ortaklar, bol kazançlar.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmini +878, ortalama tahmin ise +1.462 oldu.
Foreks'in 33 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +7.777 puan olurken, en düşük beklenti -427 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 33 analistin 32'si pozitif, 1'i negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 5.040,05 puan artışla 89.826,22
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +878
Ortalama : +1.462
Maksimum : +7.777
Minimum : -427
Katılımcı: 33[(+32)(-)1]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(25/03/2020 - 09:17:38)
Arkadaşlar herkes afiyette mi ?
Malum, sıkıntılı bir süreç; inşallah tez zamanda bu belayı da def ederiz.
Umarım silah ve savaş sanayii(!) önemli dersler çıkarmıştır; umarım ‘’ bir musibet bin nasihatten evladır’’ sözü tecelli etmiş olsun.
Herkese bol kazançlar..
Angut gedik 22 mio lot işlem hacmi yapmış 150 K kar ile tahtanın içine camuz mokunu mıçtı.Herif robotu kurmuş fiyat önemli değil alıyor-veriyor resmen testere misali çivi çakıyor obe.
Ya sizin devre kesicinize...
Halk yatırım 5m yakın satmış görünüyor
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bakalım 1.60 ve üzeri kapatacak mı?Döküleni topluyor gedik angutu.Bit yavrusu topluyor da emmi kızdı teb den tepiyor obe dına.
17:30 da böyleymiş. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b4197ae431.jpg
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anguta öyle kapatılmaz böyle kapatılır dediler(150 K karının 50 K sını alıp 3.500.000 lot artıda kapattılar angutu)
Böyle bişey olabilir mi ya?
Olabilir mi böyle bişey?
:)
karanlık odada da eline verip 4.074.000 lot alışta ve 91 K karla kapattırdılar angutu.Son işlemi de 31 lot alışta kapattı obe kimin nesi olduğunu gösterdi.Yarın anasının seceresini dökmezlerse bu obe nin ben emminin yüzüne tükürürüm.Bu kadar tahta başıboş bırakılıp at oynattırılmaz.
Bu seferde kurtarmak için satacak yarin. Yine kavga çıkacak yani tahtada.
ne güzel 70 görmüştük. MI MAX 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu obe na versinler dersi.Geçen de 8 mio lota yakın satmıştı bit yavrusu.Ama başkasının malıydı diğer yerlerden topladı.Yarın ona 1.546 maliyetli malı son kez verme şansı versinler eğer kolpa değilse obe.Tahtanın içine camuz gibi mıçtı gay.O moku yedirdiler son anda da bunlara ortamı bırakan emmiye yuh.
Günün stres yoğunluğundan çoğu zaman bakamıyorum,
Sabah 1.63_ 1.68 biraz verdim.ilk kez sattım gitmedi.yarin yine eksi olursa belki yerine koyarım.
Şimdilik iyiyiz,çok erken bitecek gibi durmuyor.
%50 nakitteyim.
CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aydın Doğan’ın dijital medya kuracağı, başına da deneyimli gazeteciler Fikret Bila ve Erdoğan Aktaş’ın geçeceği iddia edildi.
[emoji3502]Yeniçağ’dan Tolga Şahin’in haberine göre, Doğan bu operasyon için 700 milyon Euro bütçe ayırmış.
Yarısını sattım,maliyet hepsi karıştı,TL olarak 1 lira alti.yıllardır bekleriz,dolar bazında zarar.
Ekranı olan sayın arkadaşlar seans sırasında 3-4 kez dohol un tahtasını verirse müteşekkir oluruz. Koronudan dolayı seans salonları kapanınca ne olup bittigini bilemiyoruz.
Ekranı olan ardkadaşlar seans sırasında gunde 3-4 kez dohol un tahtasını verirse memnun oluruz.
Günaydın,
26.03.2020 yabancı takası
%41.79
Dün 1.63-1.68 verdiklerimi,yerine koyuyorum.
Günaydın, Dün 1.60 tan yine bulaştım dohol e...
VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın
Meydanı Emmiye bırakmama cesaretini gösterebilen
dostlara selam olsun.
Normal dönemlerde gün yüzü göstermeyen Emmi
belki krizde ortaya çıkıverir avuntusuyla beliyorum.
Çevremde dohol taşıyan kimse kalmadı bu arada.
Ytd.
Selam spesiyaliste;
Eskilerden kaç kişi kaldı ki; bir elin parmaklarını geçmez benim bildiğim. 2007’den beri forumda, 2010’dan beridir de dyhol’le başlayan dohol’le devam eden trajik bir hikayemiz vardır bu topikte;
- Miting meydanlarında eyy ‘’Doğan’’ diye bağırılırken de buradaydık.
- Mehmet Şimşek’in İngiltere de yatırımcılara ‘’doğan hisselerinden uzak durun’’ derken de buralardaydık.
- Tozlu raflardan POAŞ dosyaları indirilip patır patır davalar açılırken de buralardaydık.
- Emmi’ye terörist kıyafeti montajlanıp gazete manşetleri atılırken de buralardaydık.
- 2007’lerde 500 milyon dolar verilerek alınan TME’nin 1 dolara satılırken de buralardaydık.
- Erbil Gas Plus fiyaskosu yaşanırken de buralardaydık.
- Dyhol - Dohol birleşmesi(!) yaşanırken de buralardaydık..
Hülasa; bu hissede bizim başımıza gelmeyen neredeyse kalmamıştı.
Tüm bu süreci özetlerken, amacım tarihe not düşmektir. Geçmişte yaşanan acı tecrübeleri geleceğe aktarmak, ihtiyaç duyabilecek yeni arkadaşlarımızın da istifade etmesini sağlamaktır.
Herkese bol kazançlar dilerim.
Al-sat tut değildir
15 Temmuz 2016’dan 3-4 hafta önce girmiştim. 45 kuruştan da aldım. 2 liradan da. Halen çıkamadım. Bizimkisi bir aşk hikayesi.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
#dohol zaman kaybiymis [emoji1] ben öyle eski değilim. Şunun sırasında 1 haftadır doholdeyim. Endeks 1 gidersek ekşi olmasa iyiydi...
bugün yönetim kurulu toplantısı yokmuydu
LYA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.