Kokmaya başladı gibi, bana müsaade. Kalan arkadaşlara bol kazançlar ...
Printable View
Kokmaya başladı gibi, bana müsaade. Kalan arkadaşlara bol kazançlar ...
ilk seans işleme bakınca 15 geçer diye hesapladım hacmi azaldı. çapına göre yine de iyi not verdim.
1.58 yazdım gelmedi devre kesici yemiş
Zamanında kaçmışız Koreli ...
haklısın bu defe şans yüzümüze güldü. bir düzeltme yapayım 1.74 niyetlendiğimde 1.69 gösterdiği için vazgeçmiştim orada da şans yüzüme güldü 3 defa zarar ettim 1.62 aldım ordanda zarar ettim sonra toparladı ve şükür bir de eskiden hatırladığım kadar gen de yazan senmiydin isim benzerimi o azaman bende alic diye yazıyordum şifre kayboldu alamadım yenisi ile yola devam selamlar
bende yok elimde olsaydı 1,80 ve üzerinden kesin çakardım kucagına ...heleki 1,30 :rtfm:civarı almiş olsaydım ...bu gurubun hisselerinde acırsan acınacak hale düşürüyo insanı ********ler..ytd
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/jg3GnJ.jpg
galip ozgyo yu tabana oturttun, gelsene buraya, elin para görmüşken :oleyo:
1.55 görünce yine dayanamadım 1.56 yazdım az az veriyorlar hadi hayırlısı inşallah şu eski defterden 3/ 2 zararı almıştık bu defa ne olacak az kaldı hissenin hepsi geleçek gibi......
işlem tamam
gel gel gümüle :)
hisse de al sat sonunda elde ki hisse 0 diyorlardı gap. hab. 10 gün geçti ortalığı karıştıran yok ne duman ne . koku var yinede birileri hisse satıyor. ..................
genelde 2.00 tl üzerinde tutunuyordu yine öyle olur temenlsiyle.......
teşekürler van gıda.................hesap tamam.
topla galip ,topla bakalım... toplada geeeeel :)
https://i.hizliresim.com/pbEjaa.png
26.12.2018 bostantarim iscilerin son calisma günü idi.
bugüne kadar isciler calisiyor gözükecekler, bugün son gün. 3 aydir maas alamiyorlar.
2018 de serada hastalik yüzünden sadece 2 ay verim alinmis, alt müdür üst müdür yemisler.
galipin kizi gelip görünce kapatin gitsin demis.
kapanma karari Agustos 2018 de alinmis.
Kap ta hic bir aciklama yok !
Ben bu bilgileri Bostarim calisanindan aldim ve duyumdur.
ytd.
Yine yeniden.Aldığım zaman paylaşacağım.Seviyorum ben bu hisseyi .Cemreler düşsün hele bi ,şu seçim hayırlısı ile bitsin.Yeterki o rakamı göreyim .1 yılda nerelere gideceğini hep birlikte göreceğiz.Tabi ben aldıktan Sonra olacak o .Benim yorumlara bakarak da kimse hisse almasın.Ytd,Ytd,ytd
Dur nereye gidiyor sun .Henüz almadım.ytd.Daha zamanına var
Kv %100 her zaman var vangd,korku ,psikoloji çok önemli,Galip beyin göz bebeği istesin istediği yere anın da götürür.Kalbi olan ,parasını seven bulaşmasın.Gidin başka hisseler alın Demirler den alın mesela ,
Valla işin gerçeği 0,90 olmadı 0,80 lere gelir se alır ve unuturum.şuan Demir ler güzel dipten aldık, bir yerlerde bırakacağım .
Yok gidecek se de 1,81 üzerinde alırım .
Arkadaşlar,zaten arkadaşız..Ayı boğan.Dikate almışsın bak.Boşver beni kimse dinlemez.Herkesin aklı fikri var.Sen kendi işine bak olmaz mı?
1.50 den aranızdayım. hadi koçum göreyim seni.
Ben aranıza 1,84 geçince katılacağım.Şu hal yasası bir görüşülmeye başlansın bakalım.Fatma hanımın Ne planları var acaba ,bakarsınız halciliğe soyunuruz.:kmk: de
Hadi Bakalım Düğmeye Basıyorum.
Fizikte bir kural vardır,bir cismi durduğu yerden hareket ettirmek için hareket halinden daha fazla güçe ihtiyaç vardır.
Düğmeye bastığımı söylemiştim :)))
Geçsin 1,80 leri düşeni kırsın .atsın 2,02 lere hedef kv güzel yerler %100 güze getiri bence Ytd.
Gıda deyip geçmemek lazım.
Yarın başla artık .Söz bende alacağım geç 1,84 .85 benim olsun
VANGD Solo 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 480253 Yıllık Değ%:-75
bu hissede kimse yok mu bir şeyler yazan sadece galip mi yazıyor?
iztar tactr vangd .Galip neyi bekliyor acaba...
Haydi galip daha yeni basladin başka biri olamaz senin hareketler belli
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben çıktım bugün teşekkürler
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
van gıdayı yaklaşık son 7 - 8 yıldır 1.50 lerin altında hatırlamıyorum.
şimdi tekrar aynı rakamlara gelmiş ve bayağıdır buralarda.
ne dersiniz almanın zamanımı tekrar yukarılara sert hareket olur mu?
el sallayan yokmu herkez susmuş