cevap vermeyin yalaklara yalamalara yazıp yazıp gitsinler
Printable View
cevap vermeyin yalaklara yalamalara yazıp yazıp gitsinler
Evet Tınaz hocam hisse senedi dedin de çok iyi takip ettiğin hisse varsa böyle kötü durumlar da orta ve uzun vade olmak üzere destek noktalarından azar azar toplamak da ilerisi için iyi olabilir.. Ama şu aralar dolar ve altın öncelikli çok az da olsa hisse senedi yani yumurtaları tek bir sepete koymacaksın ne olur ne olmaz ortam bunu gerektiriyor..
Türkiye'nin Fırat'ın doğusundaki terör hedeflerine yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı hakkında bilgi paylaşan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Bölgemizde tek DEAŞ hapishanesi var. Gittiğimizde YPG'liler tarafından boşaltıldığını gördük." açıklamasında bulundu.
*trump: Türkiye'ye büyük yaptırımlar geliyor, insanlar nato üyesi türkiye ile savaşa gireceğimizi gerçekten düşünüyor mu? Hiç bitmeyen savaşlar sona erecek
..............
y.t.degildir..
........
y.t.degildir..
Maalesef
y.t.degildir..
94.390 vurdu çekti. Çok sert indi.
Oslo'da Dolmabahçe'de terör örgütü ile masaya oturulduğunu görmüşdük ve bunlar çok yanlış işler demiştik....Alıntı:
"Ne zamandan beri bir devletin terör örgütü ile masaya oturduğunu gördünüz?"
Elin adamı da bunu dayanak yapıyor "Dün oturdun da bugün niye oturmuyorsun.!" diyor..O gün o masaya bir tekme atıp devirecektin bu lafları dedirtmeyecektin..
Devletde Meclisde cezaevindeki PKK/hdp'lilere ne yapılması gerektiğini ise daha önce çok yazdım tekrar yazmayayım..
dolara bakınca borsa niye bu kadar düştü
borsaya bakınca doalr neden buralarda diyorum
bi yerde terslik var
Hocam sabah yazdım, borsa'nın düşüşü normal, anormal olan dolar. Onu da normal kılan tanzim satışlar. Bakalım bu hafta MB ve kamu bankaları çıkmak isteyen yabancıya ne kadar ucuz döviz satmış anlarız.
Rusya Ukrayna yaptırımları sırasında güçlü rezervleri olmasına rağmen rublenin 30'lardan 80'lere tırmanmasına göz yumarak krizi atlattı. Biz ise yurtdışından yaptığımız ilave borçlanmalarla TL kurunu desteklemeye çalışıyoruz. Tam anlamıyla hovardalıktır şu anda yapılan.
Hisseler koptu artık, yüzde 5-6-7 eksi.
Taban taban gider..tünelin ucunda ışık da yok, henüz.
Allah sonumuzu hayır etsin,
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hacim bu düşüşü onaylamıyor.
Kur değil hisse değerleri yalan söylüyor...
Bence dövizinize değil hisselerinize sahip çıkın...
hacim düşükse düşüş sürer kanaatimce
CDS 413 düzeyinde
elinde TL ile kalmış açıkta burada yılların yatırımcısına laf atıyor,olm ben senin TL ni cebime sokmam.3 senedir TL ile tüm ilişkimi kestim.neymiş dolar düşükte olduğu için zarara girmiş. yahu düşük olacak ki ben alacam. yüksek olunca almanın ne anlamı var.en son 5,46 dan yüklü aldım.5,64 ten çıtırlık aldım.peçeten ile sana mutluluklar.
Hacim düşükse alıcı yok demektir, daha kötü gidişatın işareti olarak da yorumlanabilir.
Hisse seçimlerin yanlış yapmış olanlar için borsadaki gelişmeler telafisi mümkün olmayan hasarlar yaratacaktır. bankalar, çimento şirketleri, yap satçı gyo'lar, hangi sektörde olursa olsun borçlu firmalar, hepsi topun ağzındadır artık.
Herkesle kavga ederek bir yerler varamıyacağımızı bize öğretiyorlar maalesef. Biz de bu gerçeği görmemek için döviz rezervlerimizi yakarak ilerliyoruz. Allah sonumuzu hayreylesin, ne diyeyim başka.
volatilite açısından mükemmel bir gün.. dolar kontratların bir kısmını satıp belirlediğim hisselerden aldım.. zararı göze alarak işlem yapıyorum.. "herkes korkarken almak herkes coşmuşken satmak gerekir" düsturu elbet.. yeni bir şey değil.. bunu da bir kerede değil.. kademeli..
aralık 2020 kontratların yarısını 6.95 ortalama ile sattım..şu anda 6.98.. bir kaç gün izleyeceğim.. gerekirse karlar ile spot dolar alacağım..
yalnız bu kadar konuştuktan sonra yaptırım uygulamazlarsa enteresan olacak, güzel senaryoymuş diyeceğiz belki de :)
Yazdıklarım borsaya girilmez anlamına gelmiyor tabi, dolarları olan sarı çiyan'ın yaptırımlarını müteakip doların çıkacağı yüksek seviyelerden borcu makul, ihracat geliri olan sanayi şirketlerine ufak ufak geçiş yapabilir. Şahsımın da planları bu yönde, ama tekrar etmekte fayda var, kademeli işlem candır, canandır.
14 Ekim Pazartesi 15:16 ABD HAZ. BAK. MNUCHIN: TRUMP UYGULAMAYA KARAR VERİRSE YAPTIRIMLARIMIZ HAZIR -BN
14 Ekim Pazartesi 15:15 ABD HAZ. BAK. MNUCHIN: TÜRKİYE'NİN ADIMLARINI GÜNLÜK OLARAK TAKİP EDİYORUZ-BN
14 Ekim Pazartesi 15:10 ABD HAZ. BAK. MNUCHIN 15 ARALIK ÖNCESİ ÇİN ANLAŞMASININ SAĞLANMASINI BEKLİYOR -BN
14 Ekim Pazartesi 15:05 ABD HAZİNE BAK. MNUCHIN: ANLAŞMA İÇİN ÇİN İLE DAHA YAKIN ÇALIŞACAĞIZ -BN
7 olsa dolari elestirirdim geri kaldi diye
5 li rakam kabul edilemez
Rxpu nun dth lari bunun sebebi
16.30 piyasalar (dow jones) açıkmış biraz once baktım, federal tatil olmasına rağmen.. yabancılar bu seviyelerde nasıl aksiyon alacaklar enteresan olacak.. açılışa süpriz hazırlıyor olabilirler..endeks şu anda %-4 civarı ekside, dolar/tl %1 civarı artıda..
GARAN 8,53 vurdu çekti.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...66#post2072166
gumarhaneye 75k dan önce girilmez,ben şahsen bunlar gitmeden girmem zaten.bunlar gitmeden TL ile işim olmaz.