Teknik olarak 931 üzeri kapanışlar yeni zirve getirebilir
Printable View
Teknik olarak 931 üzeri kapanışlar yeni zirve getirebilir
sn.Cüno ben evsahibi olanlardan biriyim, onun için yönüm belli cevabım belli,ben yavrularımı alıp büyüteceğim,başka hisselerde macereya girmeyi düşünmüyorum,benim için patronun yatırımcıya bakışı çok önemli ve Jantsada patron hem çalışanlarına hem yatırımcısına çok değer veriyor,kap haberlerini bekletmeden açıklıyor,fabrikada neler oluyor herşeyi biliyoruz şeffaf ve net..Bu tip patronlar maalesef çok az bistte.Ne kadar iyi hisse olursa olsun eğer patron bir şekilde sizi desteklemiyorsa benim için sıkıntı büyüktür.Jantsada genelde görülmemiş bir şekilde g.kurulda bedelsiz açıkladı,tabiiki bu planlıydı,tahtacıyı terste yatırdı ky mallandı ve iyide kazandı en büyük göstergelerden biri bu patronun iyi niyeti için.
(Yaklaşık toplamda 1.5 seneden fazla egeende de bulundum geçen seneye kadar)
Zor bir soru,kendi adıma patronun yatırımcıları ile şeffaf ve iyi niyetli bir pozisyonda olmadığını düşündüğümden bıraktım Egeeni, yoksa temel rasyolarına baktığımda çok kaliteli bir şirket,zaten sağlam hisselerde uzun süreler beklemeyi tercih ediyorum,bilançoları,net karı bozulmadığı müddetçe hisse değiştirmiyorum aslında..Ama orta vade de ben almayı düşünmüyorum,uzun vade de bilemem. saygılar
Jantsa hakkındaki yorumunuzun altına imzamı atarım...
Buradaki paylaşımları saygıyla karşılayıp sabırla değerlendirsem de çoğu paylaşımın sabırsızlık ve/veya miyobik yaklaşım olması sebebiyle gülümseyerek okuyorum...
Buradaki çok az hissedar bu hissenin değerini anlıyor bence...
Anlayanlar günlük veya haftalık hareketlere takılmayıp biriktirmeye devam ediyor...
Açılış 905 gibi..
906 oldu şu an
907 oldu son saniye 909 oldu başlangıç güzel hayırlısı
Sabah atlıyanları fena dövecek gibi duruyor...
Eksi oldugunda panik başlar
Olmaz ise sorun yok git gel devam dün pin bıraktıgı yer tehlike şu bir kaçgün içinde yine gösterirler mi kenarda biraz nakit herzaman iyidir
Fena bedelsiz haberi egeen de gelince ilk çıkışta satmak hatalı olur . Öncelikle Jants gibi tek kademeli bir bedelsiz olmayacağını sanıyorum . Bölünme 290 kat tek defada olmaz sanırım . bu da 2 sene boyunca sürecek bir bedelsiz hikayesi demektir ki ben yavruların yavrularını da görmek isteyecem . Siz Jantsta ben de egeen de oluruz ama
Karlılık verileri egeen in azıcık daha iyi gibi ama Öv Var KAr Jants da iyi . hayırlısı olsun .
Ege Endustri ve Ticaret AS (EGEEN) Finans Oranları (investing.com)
Jantsa Jant Sanayi ve Ticaret AS (JANTS) Finans Oranları (investing.com)
2020 DE BEDELSİZ VEREN 3-5 SİRKET VARDI. ŞİMDİ HER HAFTA BİR ŞİRKET BEDELSİZ VERİYOR . GÖZLER HABER BÖLTENİNDE :d
https://i.hizliresim.com/mQ8aV1.png
7 jants = 1 egeen den 1.5 JAnts 1 egeen e denk gelmiş 6 ayda
Böyle devam ederse gelecek yaz sonu 7 EGEEN = 0,5 JANTS olursa şaşırmam
Allah arttırsın . . .
Bedelsiz haberı ıle tavan olan arena devre kesti hadii buyur bedelsiz oranı %215!
Moda bitti mi?
Brakın benzetme yapmayı hepsi farklılıklar içeriyor dinamikleri farklı hepsinin bilgileri acık
turk borsasinin halinin icler acisi oldugunu gosterir tablo bu. bedelsiz bile ise yaramiuor artik. jantsa coktan en az 1200 olmaliydi eski bedelsizler olsa
Bölünene kadar bekleyip görmek de bir ihtimal.ben hareketin burda biteceğini sanmıyorum
Bende hareketin devamını düşünenlerdenim ve yol haritam 2 aşamada 2 yeni zirve görmek olduda piyasa koşullarından veya bilmedigimiz sebeplerden dolayı bu gerçekleşmedi ve buralardan bölündü o zamanda yukarı yönlü hareket ihtimali yüksek olur hayırlısı diyelim ve haftalık kapanışın 870 ve üzerinde olmasını bekliyelim ...
yabanci borsadan cikiyor diyorlar. bu durumda yuzde 1000000 bedelsiz verse neye yarar ki zaten
Bir yıl önce 50 TL olan hisse yaklaşık 1000 TL'yi görmüş ve siz Türk borsası bitik diyorsunuz ? Yanlış anlamayın ne yabancı yatırımcıyı, ne de bizi kimse zorla borsa da tutmuyor. Beğenmiyorsak çıkıp gitmek bir tuşa bakar. Bu hissenin ben hareketini tamamladığını düşünmüyorum. Muhtemelen döküp yoluna devam edecek.
Yazdıklarım şahsi fikirlerim olup, yatırım tavsiyesi değildir.
870 ve üzerinde haftayı bitirme istegi olumlu tabii bu hareketler yukari veya aşagı sert oynaklık devam edecek gibi yinede bir kaç hafta içerisinde yeni zirve beklentim var hayırlısı...
Kaçtan alabilen var 829.7 ten alabildim
Rusya; Hazar Denizi'ndeki savaş gemilerini tatbikat için Karadeniz'e geçiriyor. CNN
ABD; Ukrayna'ya destek için Karadeniz'e savaş gemilerini göndermeyi düşünüyor. CNN
Yorumsuz..
YTD...
Evet kısmen bedelsizi fiyatladı ama hiç kimse nekadar fiyatladığını söyleyemez. Her hisse için dinamikler farklıdır. 2016 yılında Goody yaklaşık 1'e 21 bedelsiz verdi hisse 50-60 TL'den 150 TL'leri görüp bölünmüştü. Rakamlar bire bir aynı olmayabilir ama yaklaşık böyle oldu. İnşallah elinde tutan arkadaşlarımız umut ettikleri kazancı sağlarlar.
Güzel trade yaptırdı
Kesinlikle YTD.
Bugün % 695 bedelsiz sermaye artırımı başvurusu spk ya yapılmış kap haberi
Bundan sonra Bölüneceği değeri belirler artık
Ya aslında çok iyi olacak da aksilik işte hem ülke içi hem ülke dışı karışık yoksa şimdiye buralar çoktan mazi olurdu..
dolar bazında harbiden hisseler özellikle bankalar çok ucuzladı...
Verdiklerimi alıyorum haaaa
Kesinlikle YTD.
Agustos ayında hısseye 70 lerden gırıs yaptım 910 danda cıkıs yaptım.Keske butun hısseler JANTS gıbı olsa
Yabancı yatırımcıların borsaya ne kadar katkısı varsa bence o kadarda zararı var.Herkezın bıldıgı gıbı gun ızerısınde hısseler guzel prım yapıp yerllı ve ozellıkle KY prım yapmış hısseyı gun ıcerısınden yukardan aldıklarında yabancılar anında malı bosaltıp yıne KY lardan yukardan sattıklarını asagıdan alıyorlar.Yabancılar azaldıgı zaman bence KY kaybetmeden gunu bıtırır.Zarar ederse az mıktarda zarar eder kazanıncada az mıktarda kazanır.Ama bence ozamanda KY nın borsaya guvenı artar.
Bence yabancı oranı değilde yerlı yatırımcı oranı daha fazla olursa borsa daha guzel olur.
Gun ıcerısınde hızlı cıkıslar ve ınısler olmaz en azından
Haklısın en alttan alıp en yüksekten satamasakta iyi kazandırdı ve son yarım saatteki tepkide altın vuruş oldu artı kapanışta ufak bir miktar alındı yarın grafik incelerim gördüklerimi aktarıŕım ama haftalık kapanıs 870 altında olması hoş olmadı neyse pzt ola hayrola zararda olan varsa sabır....
Şu an alım yapmak benim açımdan kumar. Grafiğini her gün inceliyorum. Biraz daha salmalı bence. Rakam yazmıyorum, kimseyi etkilemek istemem. Ama güzel trade fırsatı veriyor. Endeks iyi değil, belirsiz negatif ayrışma devam ediyor. Enflasyon, Ukrayna Rusya sürtüşmesi, hükümetin tutumu hepsi belirleyici olacak.
Bu hissede en beğendim yan,trade bilmeyenleri bil orta-uzun vade de hangi fiyattan alırsa alsın ihya etmesi.Benden rahatı yok,sadece alıyor ve unutuyorum,2 düşüyor-3 düşüyor 4 düşüyor ,sonra yataya sarıyor hisse hacmi artık yerlerde sürünüyor başlıyor bir iki ay bıktırmaya ama her seferinde eski zirvelerinide geçerek yeni zirveler yapıyor,en fazla 2-3 ayda bir sermayeme bakıyorum ihya oluyorum.Benim kriterlerime göre harika bir hisse,hele bistteki yüzlerce hisseyle karşılaştırınca...Gelecekte bu döngü kırılırsa bile o zaman beklentim, enflasyonun 2-3 katı yıllık kazanç sağlaması yeterli olacaktır..
Bölüneceği değeri çok önemli
Neden... ?
Örnek olarak Bölündük ten sonra 100 tl den işlem görse ortalama 700 tl den bölünmesi gerek
Gerisi yatırımcının hayal gücü dür
Kaçtan bölünür ve bölündükten sonra ne olur? Bölünme öncesine kadar atak yapacağını düşünüyorum.