Cuma günü fener %1 altında artarken, tspor %4 civarı arttı. Maç öncesi tsporu favori görüyorlardı anlaşılan. Muhtemelen yarın güzel seyreder
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Cuma günü fener %1 altında artarken, tspor %4 civarı arttı. Maç öncesi tsporu favori görüyorlardı anlaşılan. Muhtemelen yarın güzel seyreder
Kendine yakışır gibi oynasa takım şampiyonluğu zorlar, hissede 3 haneli rakamlara ulaşır. Hadi hayırlısı YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Antalya'yi da yenerse rahatlar.ersun hoca 6 kişi ile dafans yapıyor. Ve haftalardır yenilmiyor. Fener kapanan takımlara karşı çok zorlanıyor...
Mesut mesut dendi.Mesut un yerine girenler maci cevirdi...son dakikalarda Trabzonun iskalari bazilarini kalpten goturmemistir insallah.Fenerde birkac kisi ipten dondu...3 buyukler kiran kirana...
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pozisyonun uzaktan yakından penaltı ıle alakası yok , bakasetas kafasını adamın kolunun altına sokuyor hani temas falan olurda bişeyler çalar diye..
eski topçu ve hakemlerin ağız birliği etmişcesine aynı şeyi söyleyip algıda o. yaptıklarına bakmamalı..
ekuban 2. sarı kart ve ihraç , bakasetas kafaya tekme kırmızı kart..
6sray takımının maçında arda kırmızı kart, mustafa kırmızı kart lakin gündeme bile gelmiyor..
bakasetas pozisyonuna penaltı diyen gitsin curling takip etsin..
var odasında cüneyt çakır olacak ve pozisyon penaltı iken var a çağırmayacak öyle mi..:)
neyse,
penaltı diyenler hemen bu sabah erkenden kalkıp stada gitsin kullansın penaltılarını..
stad orda kalelerde orda , bi kaleci bulsunlar bakasetas kullansın penaltısını..
algı oyunlarına gelip yarışa dahil edildi muhabbetlerine gelmemek lazım..
2 deplasman kaldı , daha önce de yazdım..
tirabzon falan hikaye, biri bjk diğeri alanya deplasmanı ; bu iki deplasmandan alınacak sonuçlar önemli..
bol kazançlar olsun..
Trabzon dada puan kaybi garanti diye mal bosaltanlar tekrar dusuk fiyattan almaya calisiyor.oysa malubiyetler sonrasi hemen taban oluyordu.
Bir yenilgi ile 40 küsür den 28 lere gelen hissenin bir galibiyet ile benzer hareket yapması gerekir
Savas tspor yenermi acaba diye uzuluyordun. Ne demedim yenememesi supriz olur. Arkadasin biride nasil bu kadar emin konusuyorsun diyordu. Bildigin bisimi var yazmisti. Hocam gec sen su oynadi bu oynadi icerisi disarisini. Ali oldugu surece feneri samp yaptirtmazlar. Burada basarilj olursa ittifakin cumhur adayi olacak adam. Resim buyuk. Topa bakip kafanizi bulandirmayin. Simdi hissemize bakalim. Bir iki hafta guzel gider ins.
Hangi ittifakin?
bu fenerin bu ligde içinden geçemeyeceği takım yok , buna bjk da dahil..
benim korkum erol buluttu, o da doğruyu buluyor artık..
büyük resim kursunu kimden alıyorsan bırak ağa.. :)
sen hiç sabancı veya koç grubundan siyasete gireni gördün mü.?
siyâset konusunda çok şey yazarım lakin gereği yok , cumaya kadar 40 olur mu ona bakalım biz..
Peki ben sana sunu sorayim. Sen hic sabanci yada koc tan spor kulubunde baskanlik yapani gormusmuydun??!!
Bu Ali efendi soyadini almis. Aile terbiyesi eksik kalmis. Sampiyon olsun sen gor bak nasilda partinin cumhurreisi adayi oluyor. Fenerin tsporu yenme ihtimali yuzde 51 diyirdum ama emindim kafamda. Erol felam degil olay. Ali nin cumhur adayligi sampiyonluk sonrasi yuzde 99 eminim. O bakimdan sampiyon olmasina izin verilmez.
Endeks artarken en iyi spor hissesi bile mıçmaya başlıyor.
Evet iddia bana ait. Gsray feneri stadinda yenecegi, fenerin tsporu evinde yenecegi ve bjkas inda gsray ve feneri yenecegi iddialarinin bana ait olmasi gibi. Hepsinde de mac onceleri poz almis olarak yaziyorum. Sahit olarakta forum ve Savas ustadim yeter.
Hadi bakalim biraz da sizin tutan iddialarinizi dinleyelim. Bakalim nelermis.
Iddiami tekrarliyorum. Fener Ali koc oldugu surece samp olamaz. Suan elimde Fener hissesi de var. bilgine.
Boş kehanet....
ben şahidim, bunların hepsi gerçekleşti lakin ali koç olayı bana da ütopya geliyor ağa.. :)
ben bugünkü maç için ve yarınki gsray maçı için iddiada bulunayım.. :)
bugün malatya yenilmez , yarın ankaragücü YENER..
bakalım ne çıkacak.. :)
ali koç bi 3 yıl daha bizimle burak ağam, bu yıl biz şampiyon olacağız; İnşallah..
ytd
bu arada ;
fibo seviyelerine göre ;
sıralı 32.50 ve 33.80 noktalarını test edecektir hisse..
ytd
Fener maçı ne zaman
Bjk gsaray maşallah takılmadan rakipleri geçiyor. Fenerin berabere kalma lüksü bile kalmadı
bizim ilk öngörü patladı , malatya takımı başta sahası olmak üzere rezaletti bugün..
daha dirençli olmalarını bekliyordum , son dakika top içeri girse berabereydi..:)
yorgunluk alametleri fazlaca var bjk takımında..
Muhtemelen gsaray da kazanır, umarım fener takılmaz.
Borsada takim tutma olmaz.Ben Gs liyim borsada Fb nin ekmegini yedim.Gittik baska yerde verdik.Mesut un transferinde kendime gore full Fb almistim cuma gunu.Hafta sonu transfer haberi patladi ..Neyse Fenerin onunde 2 ezeli rakibi var onlarda sampiyonluk pesinde.Trabzon macinda oldukca iyi performans gostermesine ragmen son dk.kada Trabzonun pespese gectigi iskalar olmasa belki mac berabere bitecekti.ku o zaman dahada zorlasacakti isler.Su asamada Fb nin beklenmeyen bir beraberlige bile tahammulu yok.Bu hermac stres demek.Zaten kagit onun icin eski sicramasini yapamadi.normalde Ts.macindan sonra tavan olmali idi.Gs ve Goztepe maclari yatirimcisi icin kabus oldu...Spor hisseleri tam bir risk oldu.Zaten bilancolar zayif.Bir mactaki bir olumsuz sonuc yatirimcisina cok zarar verecek.3 gunde bir mac olmasi+covit riski ayrica bir stres.En iyisi Hepsinden beklenti olcusunde trade etmek...
Fenerbahçe en derin kadroya sahip takım. Sadece istikrar olmadı.
İyi giderken Mesut geldi. Mesut çıkmamış olsa idi, Pelkas topu ona verebilir ve şut gelmezdi.
Ozan Sosa İrfan ile oluşacak üçlü önü ve yanına konacak oyuncular maçı açar.
Bakın Gustavo yazmadım, o da yetişirse çok daha iyi.
Bakalım yarınki skor ne olacak.
Yukarıda oluşan GAP var, geçen maç sonrası aşağıda da açtı. Biri önce olacak. Göreceğiz...
Bende Besiktas liyim. Yalniz dedigin gibi ucunde de trade ediyorum. Hisse alip satarken yada trade ederken hic bir zaman taraftarlik duygusu ile is yapmam. Tespitlerine katiliyorum. Beklenti oncesi alip sonrasi satmak en guzeli. Sporlar yaz ayina gore iki uc kat primliler zaten. Lig sonuna iki uc mac kalaya kadar bu sekilde devam.
Salınmaya başladı kereste
Spor hissesi için en iyisi kısa vadeli tutmak. Lanet olası düşünce de toparlamak bilmiyor
Herkes kehanetde bulunuyor.Bende bir tahmin yapayım.
Mesut ÖZİL transferinin arkasında siyasi otorite var bence.Ali KOÇ gibi bir işadamı asla bu transferi yapmazdı.Özil yaptığı Türkmenistan paylaşımı ile okları üzerine almış ve eşinden gördüğü baskı nedeniyle bir şekilde ülkemize gelmek istiyordu.Kendisi aynı zamanda siyasi otoritenin yanında yer aldığını daha önceleri belirtmişti.
Bu transfer Ali KOÇ a yaptırılırken pek tabi bi karşılığı var.O da şampiyonluk.Sezon sonu bir şekilde ipi göğüsleyecek bu takım.Ama bileğinin hakkıyla olmasını isterim.Öyle ince dokunuşlarla olmasını istemem.For example TRabzonspor maçında Makalele nin Serdar Aziz le olan pozisyonunda hakemin yapması gereken pozisyonu oynatmak.Gerekirse VAR incelemesi sonrasında faul vermekti.Ama hakem meseleyi uzamadan kısa keserek olası bir gol sonuçlanmasında altından kalkılamayacak bir sonuçdan kurtuldu.Bunun gbi çok ince dokunuşlar yeterli olur.Ha maç elbetteki oyun anlamında Fenerbahçe nin hakkıydı orası başka.Nice maçlar gördük hak edenin sonucu elde edemediği.Ama bu maçda bu şekilde bir kazaya yol verilemezdi ve verilmedi de..
Bu arada ben Fenerbahçe taraftarıyım ve elimde de yüksek miktarda bu hisseden var.Yani çekememezlikden yapmıyorum bu yorumları.
Bende var baya hisse. Insallah artsada kar etsek. O konuda hem fikirim. Diger hususta ( samp ) ise birilerinin isini sansa birakacagini sanmam, koltuk tehlikeye girer. Ozil in donmesinde esinin baskisi konusunda yuzde yuz haklisin. Oda Fener liyim Turkiyeye donucem diyince Koc efendinin yapacagi baska bi hamlede kalmadi. Bjk yada gsray devreye girse tefe koyarlardi.
Bu arada mehmet34 niki ile yazan bir arkadas vardi. Sattimi o ? Zamaninda bedelli oncesi burada baya sohbetimiz olmustu. Borsakartali, selims vs vs adini hatirlayamadigim diger arkadaslar ya borsadan ciktilar yada baska hissedeler. Hicbirini goremiyorum. Eskilerden Savas, Arif var birde Drheart.
Hissenin az kahrını çekmedik [emoji57]YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mac ankara gücü galibiyetle biterse fener ve bjk yarın güzel hareket ederYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maç 5 dk daha uzasa berabere bitecekti, neyse ki son düdük çaldı.