Hah soyleee
Ucu acik salla onurum
Kivirmasi kolay olur 😀
Printable View
Haziran başına kadar bir çıkıp bir ineceğiz görünen o.
ABD'de durum çok vahim, en yüksek hasta sayısına ulaştılar, durumları daha da kötüye gidebilir.
1 Haziran itibarıyle bu iş hem bizde hemde dünyada büyük ölçüde bir hal yoluna konmuş olacaktır.
Ama bu badirenin peşinden bizde bir erken seçim gelir mi onu kestiremiyorum.Seçim işi olursa doların gidecek yolu kalmaz ciddi baskılanır.BİST'i nasıl etkiler o konuda şüphelerim var.
O yüzden Haziran başına kalmadan küçük miktarlarda kademeli alımlar yapmak faydalı olacak gibi.
Bu alımlar artık değişken değil hisse yoğun fonlarda olmalı diye düşünüyorum.
Türkiye'de dolar, altın düşmez. Uzun vadede elinde ppf bekleten parasını eritir. ytd
Biz devletten para yardımı beklerken devlet bizden yardım istedi. Bu da tarihe not düşülsün 😁
Kvbalar ve ppf arasında secim yapmak cok zorlasti..
Kendimce bende takip etmeye calisiyorum ..vadelerde birbirlerine cok yakin + ve - ler olusuyor..yüzdesel olarak hangi Kvba fonunda hangi vadeli tahvil fazla varsa ve o tahvil - getirmisse getirisi yüksek oluyor..
Ancak kvbaların iclerinde östler oldugundan tahmin yapmak zor oluyor memorex dadaloglu gibi üyelerin öngörüleri bize klavuz oluyor hergün..
Aynı kurumun 28 Ocak 2020 tarihli açıklaması ...Ek 24583
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akbankin petrol fonu AES hakkinda ne düşünüyorsunuz.
Burada alan oldu mu, ayni gün alınıyor mu?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada biraz risk almak isteyenlere kira sertifikları toparladi gibi kendini ..ziraat ve is yatirimin kira sertifikalari kvbalardan daha iyi getiri sagliyor .. hisse ve degiskenler kadar olmasada riski var bu fonun..negatif getirisi olabilir ..borsanın gecen haftalardaki gibi %6-7 düsecegini düsünmüyorsanız dikkate alabilirsiniz
Tabi bu yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir kendi düsüncemdir
Lan reis parami istedi
Benim anlamam kittir
Yanlismi anladim???
Millet neden onstan cikip euraya gecti cozmeye calisiyorum
Her ikisine de niyetlendiydim ki o düşüş başladı, iyi ki almamışım.
TLE'de AURA'nın değişken ve hisse fonalarından da paylar var.Onlar düşüşe katkı sağlamıştır.
Ayrıca yabancı hissede var gözüküyor bu fonda az miktarda.
2048 vadeli eurobond var fonda bir ara bu çok uzun vadelilerde satış yemişti oda etkilemiş olabilir.
Yine Ekvator eurobondu falanda var tabi onların CDS'leri yükselince fona asıl zararı onlar yazdırdılar.
S.arabistan petrol üretimini artiracagini soyledi..inada bindirdi olayi iyice..rusya ile restlesiyor ..rusya dayanamaz bu fiyatlara pes edecek gibi
Su an petrole talep olmadigindan fiyati yükselmiyor..tankerler yatiyor...
..bu iki sorun cozulurse petrolde yükselis kacinilmaz..
Aslında burada boşuna uğraşıyoruz fon, dolar, altın falan.
Şunun şurasında 10 tane hisse belirleyip almakta var.
Al koy kenara, 1 sene sonra Hawai'de tatil yap.:)
Halk kampanyayi yanlis anladi sanirim
Dolar bozduran euro aliyor
Ons bozduran euro aliyor
Bu arada tte -0,61 yapmış.